sunnuntai 20. marraskuuta 2016

430 viikkoinen pentu

Perheessämme porhaltaa pentu pitkin parkettia! Vaikka kissan pitäisi ikänsä puolesta (8 v 3 kk) olla täysiverinen seniori, on se söpöydessään, hauskuudessaan ja viihdyttäväisyydessään täysin pentu. Tämä seniori nukkuu kerällä kuin pieni pentu, se leikkii teltassa kuin vasta järkeä kasaava keltanokka - se hyökkäilee, repii ja syö telttaa. Vessakäymiset ovat vasta opetteluvaiheessa. Suurin "ongelma" on vessan vedon kanssa, jolloin tämä pentu saa mahtavat voimansa esille ja paiskoo hiekat läänin rajalle saakka. Se oikein ilakoi hiekkojen kanssa, leikittelee.

 Pentu kipittelee sinne tänne ja hyörii jaloissa, kerää katseita ja kupsutuksia 
Tälle pennulle annoimme kahdeksan vuotta sitten nimen Hannu. Hannu on aina ollut vähän "pentu", mutta nyt viimeisen puolen vuoden aikana Hannu on pudottanut aikuiskarvansa ja ryhtynyt uudestaan pennuksi. 

430 viikkoinen pentu - Hannu

Hannu on alkanut kisailemaan Lakun kanssa - väijymistä ja spurtteja, pienistä paineista puhumattakaan. "Painikaan pojat, saatte markan!". Kun Hannu meille aikoinaan tuli, oli se arka ja hieman hömelö. Nyt Hannu tietää arvonsa ja kasvattaa suloisuutta, osaa näyttää persoonaansa. Nykyään Hannu on tuplannut persoonansa. 

Hannu katsastaa läänin rajoja

Hannu nauttii pentu-vaihteesta. Se on antanut luvan itselleen hieman irrotella ja hullutella - ja mikä hienointa, Hannulle sopii pentu-liikunta, joka paikoin on ainankin katsoja silmin hengästyttävää ja tällä hetkellä Hannu onkin yksi liikkuvimmista kissoistamme. Samalla kun Hannu pitää liikettä yllä, kerää se myös muilta auktoriteettia ja se tekee hyvää oikean iän puolesta. 

Hienoa Hannu! Anna tuulen puhaltaa! Määrää sinä missä hiekat kuuluvat olla tai testaa teltta, vaikka se olisi pakasta revitty. Hannu mikä Hannu!  


6 kommenttia:

 1. Hannu, ollaan lähes samanikäisiä 8,5 v)!. Tykkään kanssa repiä telttaa ja pyöriä sen kanssa, mutta puuteroimishuoneessa käyttäydyn kuin kuningatar - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän ollaan samanlaisia! Miesten partaboxissa minä olen Kuningas! -Hannu-

   Poista
 2. Aika kivan hiekkaerämaan olet rakentanut :)
  Hannu on ilmeisesti päättänyt, että mitäs tässä pidättelemään, antaa mennä täysillä vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannu kun heittäytyy päättäväiseksi, on muiden turha siihen puuttua. Täytyy mennä kovaa, kun ei kovempaa pääse!

   Poista
 3. HANNUUUUU me kannustetaan! Juokse ja paini, se on kivaa!

  terves
  Ilona ja Zetor

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmankos välillä tuntuu, että Hannu kuulee pikku-ukkojen huutelevan sille! Kyllä on menny viestit perille (hymiö)!

   Poista