torstai 11. tammikuuta 2018

Nimikkoruoka

Autoja ostetaan ulkonäön mukaan, musiikkia kansien perusteella ja kissanruokaa sen nimen vuoksi. Totta. Pakko oli! Kirkonkylän supermarketti järjesti hauskan yllätyksen, kun oli laittanut kissanruoka hyllylle Pesosen nimikko-aterian eli Pirkka Pesosen parhaat annosateriat. "Hei! Kato mitä siinä lukee?". Aivan pakko oli ostaa. 



Okei. Pruut. Toppuutellaan. Henkilökunnan tiedossa ei ole tämän ruoka-Pesosen kanssa mitään yhtäläisyyksiä meidän Pesosen kanssa. Ei ole Pirkka eikä Pirkka ottanut yhteyttä. Ateria laatikon kyljessäkin tämä korea tyttö on burma. Pesonen on maanläheinen tiainen. Mutta Pesonen mikä Pesonen. Ja jos sukulaisia ovat, kutsua "kissanristiäisiin" tms. tapahtumiin odotellaan. 

  Laatikko sisältää Pirkka - Pesosen suosikkiateriat, mm. härkää, katkarapua ja kanaa. "Annospussistasi kissasi saa aina tuoreen, maukkaan sekä sopivan kokoisen aterian", lukee paketin kyljessä. Maukkaan kyllä, mutta että eikö herkullista!? Se piti testata.

Pussin narahdukseen oli lisätty jotain, mitä ihmiskorva ei kuule tai sitten Pesosella oli nälkä. Ensimmäistä teoriaa tukee Team Makuuhuone (Piri, Jetta, Sofi ja Hannu) , jonka ilmeet olivat näkemisen arvoiset. 


Team Makuuhuone; Piri (vas.), Jetta (takana), Sofi (oik ylh)
ja Hannu (edessä)

Pesonen lähti narahduksestaliikkeelle.
Laku seuraa lattialla tilannetta.

Härkä annospussin kastikkeeet hävisivät nopeasti liki jokaiselta lautaselta, mutta itse noppiin ei juurikaan koskettu. Pesonen teki tutustumiskäynnin "sukulaistytön" lanseeraamaan ruokaan nopeasti ja yhtä nopeasti katosi takaisin nukkumaan. Melko pian myös Piri tuli keittiöön ja kyseli silmät selällään, että mitä ruokaa meille tarjoiltiin? Kerroimme Pirille tarinan ja Piri kuunteli. 

Muihin herkullisiin ja maukkaisiin annoksiin emme ole vielä tutustuneet. 


Pesonen hotkasi annoksensa niin nopeasti, että
kuvaajalta jäi tarkennus puolitiehen!

Slurps!


7 kommenttia:

  1. Niin siistii. Toisilla ruoka, toisilla rraktori :-D

    terves
    Zetor

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Zetor on klassikko! Takuuvarma kehrääjä, jossa riittää vääntöä. Ei ehkä aina niin siisti, mutta aina ah yhtä niin rakastettava! Selvä kuin pläkki! -Pesonen-

      Poista
    2. *tassuläpsy* Pesonen!

      terves
      Zetor

      Poista
  2. Pesonen kun Pesonen. Nih. Ja kun kerran vielä maistuukin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, eihän tuosta Pesosen nimestä paketin kyljessä saa silmiä irti. Kyllä me kauan seistiin hyllynkin äärellä. Kaupunkilaiset kirkonkylän kaupassa. Taisimme olla tovin tukkona! Mutta kun se on Petskin herkku! -henkilökunta-

      Poista
  3. Oma ruoka, wau! Ei olekaan joka tytöllä sellaista 😀
    Meilä tuollaisesta nappularuoasta ei IKINÄ syödä yhtäkään nappulaa, soosit nuollaan kyllä tarkkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä varsinkin Sofi harrastaa lahjakasta nappuloiden heittelyä lautasen ulkopuolelle. Sofi on varsin haka siinä! Kyllä se kunnon soossi on kissaa! -henkilökunta-

      Poista