torstai 19. huhtikuuta 2018

Mitä tapahtuu silloin kun ei mitään tapahdu - eli nyt on hyvä hetki siivota arkistoja.


Stop! Etusivu uusiksi!Sofi varastaa shown! 

Kuvat oli sovittu ja jutun rakenne, kun henkilökunta joutui keskelle varkaustapausta. Oli iltapäivä ja pidimme palveria tulevasta blogitekstistä. Muutama kuva otettiin ja asioista keskusteltiin. Samaan aikaan Sofi asteli paikalle ja alkoi esiintymään. Sofi varasti ajan, paikan ja koko tilan kylmän viileästi ja kun Sofi huomasi, että häntä kuvataan, tyttö innostui yhä enemmän!


Sofi kokeili surutta rajojaan - kiipesi tolppaan ja alkoi mm. repimään kahta kukkasta, tämän jälkeen Sofi kipitti Pesosen nukkumapaikan taakse ja kiipeili nojatuolin selkämystä. Jossain välissä Sofi tutki kirjahyllyn. 

Sofi tykkäsi olla valokeilassa. Toisella korvalla kuunteli mistä puhutaan ja innostui lisää. Kipitti ja touhusi. Pirttipöydän jalan takaa kurkki, kuvataanko vielä. Räps räps! Kyllä, kamera tallensi lähes kaiken mitä n. kymmenen minuutin sisällä tapahtui. 


Ja lopetus oli diivamaiset tyylikäs. Tyttö nousee olohuoneen pöydän päälle makaamaa, kuin kabaree-laulaja pianon päälle! Eleellään hän ilmoittaa, että show on ohi. Voitte sammuttaa kamerat ja valot. Encorea ei tule. Haastattelua emme saaneet. -henkilökunta-
6 kommenttia:

 1. Haastattelu olisi ollut vielä hyvä lisä upeisiin mallikuviin Sofi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt ei onnistunut. Teki selväksi, ettei nyt kiinnosta. Diivan elkeet. Olisikohan ollut ruokakippo tyhjä:)

   Poista
 2. Kaunis Sofi!

  Kukkasten repiminen. :'D Tuppaako sitä tapahtumaan muutenkin kuin kuvaustilanteen huumassa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko näin, että kukkasia on hilattu hieman ylemmäksi, koska niistä on löydetty raapimajälkiä. Nyt tätä kuvassa esiintyvää ja taputeltua kukkasta hilattiin heti kuvanoton jälkee sivummalle. Kaikki kukkaset kun ei kissoille sovi (eikä ilman kukkasia malttaisi olla). -henkilökunta-

   Poista
 3. Kissa = keskipiste. Siis vaikka niitä ois montakin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ei ole vain yhtä keskipistettä, vaan on useampi. Eikä sen aina tarvitse olla keskellä:)

   Poista