sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Kuninkaaliset häät olivat saada yllätävän käänteen

Sen verran vieraskoreita olemme, että niska jäykkänä seurasimme Britannian kuninkaalisia häitä TV:stä. Jossain vaiheessa, olisiko ollut papin puheen aikana, alkoi suuta hieman kuivamaan ja päätimme keittää asiaan kuuluvat tee-kupposet. Sen kummempia tee-herkkuja ei ehtinyt liottaa, vaan kaapista piti napata nopeasti jotain pussihässäkkää. 

Piri tuli suoraan huoneen poikki

Pullan ja kuuman teen kanssa oli mukava jatkaa häiden seurantaa. Jotain outoa oli kuitenkin tapahtumassa, sillä kissoja alkoi valumaan luoksemme. Ne liikkuivat aavistuksen hitaammin ja nuuhkuttivat ilmaa. Hiippailivat ja olivat outoja. Jetta hyppäsi sohvalle ja tuli selän takaa kupposen luokse. Piri tuli suoraan huoneen lävitse, samoin Pesonen, niin suoraan kuin Pesonen osaa vain tulla. 

Jettaa kiinnosti outo tuttu tuoksu

Kissat olivat kiinnostuneet juomastamme, joka mielestämme oli "vain" teetä. "Mitä sä olet keittänyt", puoliso kysyi? Vastasin tietysti, että teetä. Tarkemmin kuin nuuhkimme ja katsoimme, niin olin valinnut laatikosta molemmille mintun makuiset sekoitukset ja nyt kissat olivat tulleet niitä nuuhkimaan.


Sofi ihmettelee mikä äippä Pesoselle tuli

Pesoselle kun tarjosi kupin reunaa, niin Pesosen nokka alkoi käymään, jonka jälkeen se kellahti lattialle hinkkaamaan itseään. Minttu mikä minttu, laittaa näemmä "sekaisin". Muut kissat ottivat tilanteen tyynemmin. 


6 kommenttia:

 1. Yllättävää, minttuteestä fiiliksiin 😮 Tätä on kyllä testattava joku päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene hieman sivummalle istahtamaan ja katso saavatko Pepsi ja Maxi tuoksusta kiinni.

   Poista
 2. Olitteko te ihmiset varmasti oikea kohderyhmä, eihän ole kissankuvaa paketissa? :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Asioita sattuu ja tapahtuu ja näin tällä kertaa. Jossain vaiheessa tulee päivitys Hannun omalaatuisesta mieliteosta.

   Poista