perjantai 28. syyskuuta 2018

Jetta pöllöilee

Jetta pöllöilee

Jetta saa välillä varsinaisia riemuralleja ja käyttäytyy epäilyttävän onnellisesti. Rohkeus tällaisissa riemuralleissa vaikuttaa kovin uhkarohkealta ja liki pöhköltä. Jetta ja Tippa eivät tunnetusti ole oleet parhaita kavereita, mutta kun riemuralli on käynnissä, niin Jetta ei kaihda liiallisen rohkeaa läheisyyttä, vaan tälläkin kertaa pyrki väkisten nuuhkimaan Tippaa lähietäisyydeltä. Henkilökunta tietää milloin tassutappelu on todennäköinen ja toppuutteli minkä ehti Jetan lähestymisiä. Onneksi Jetalle riitti pääasiallisesti pelkkä mielipuolinen hyppely.

Aina on aikaa tampata leluja

Piste piti kakkuun kuitenkin saada ja kun impulssi-isku oli ohitse, Jetta haki rentoutumisen sohvalla makoilevan henkilökuntalaisen kyljestä. Ihan ok, mutta taktinen kuvio oli siinäkin loppuun viilattu, sillä Jetta makasi kymmenisen senttiä Tipasta. Tippa pötkötti henkilökuntalaisen sylissä ja taisi aavistaa kuka häntää nuuhkuttaa... 

Jetta kaikessa reippaudessaan on hauska. Jetta ei välitä mitä muut ajattelevat tai näkevät ja kokevat, vaan kirahtelee ja säntäilee oman mielensä mukaan. Jetta on tohkeissaan ja surutta näyttää sen. Se on hienoa, sillä Jetassa lepää vielä kaukaisena muistona myös se arka puoli, joka oli joitakin vuosia sitten vielä enempi pinnalla. Näin on hyvä. Jetta on kuin D-vitamiini syksyn harmaudessa! 


Rapsutuksia irtoaa kun hyppää pöydälle

4 kommenttia:

  1. Ujolla Ilonalla on vähän samanlaisia kohtauksia, ja ne on maailman ihanimpia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niissä on niin paljon purkautumatonta energiaa, joka pyrskähtää kuin heittäisi ison kasan värikkäitä kukkia ilmaan! Nautitaan kaikki!

      Poista
  2. Ihana Jetta, pitäähän sitä välillä saada purkaa energiaa, vaikka elämää rajoittava Tippa-mummo paheksuisikin. :D

    Mielipuolinen hyppely <3 Kassinenkin harrastaa sellaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielipuolinen hyppely on aivan eri pataa kuin esim. kakkajuoksu. Sitä paitsi mielipuolinen hyppely on, kuten totesit, harrastus.

      Poista