keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Joulun viettoa

Pesosen porukoiden joulu on ollut hyvin rauhallinen ja se on pääosin otettu levon kannalta. Kukaan ei ole joulun aikaan oikein kunnolla riekkunut, vaan siellä täällä on kuulunut pöhinää ja näkynyt venytteleviä kissoja. Jopa henkilökunta on saanut nauttia kaikki jouluateriansa ilman kummempia "pöytäkoristeita". 

Piri

Suurin herkuttelija lienee Piri, joka on pötkötellyt liki jokaisessa paikassa, jossa iso rohjake vaan on pystynyt. Mutta eivät muut ole huonommaksi jääneet. Liekö joulun rauhallinen tunnelma ja hiljaisempi äänimaisema saaneet kissat levolliselle mielelle? Kerrankin on aikaa, aikaa olla hiljaa.

Piri (vas.) ja Sofi

Hieman yllättäen aattoillan rapinatkaan eivät saaneet kissoja sen suuremmin kirmaamaan - kuin aivan loppuillasta, jolloin naru- ja teippivapaat lahjapaperit oli heitelty lattialle kuin oljet konsanaan. Aivan kaikkea rapinaa ei voitu vastustaa.


Sofi
Kissat saivat uuden, hieman mahtipontisemman kiipeilypuun. Jos Jetta antoi luvan, saivat muutkin sillä leikkiä ja totta vie sillä leikittiin! Vuoroin iskemättömään tolppaan iskettiin kyttä ja siinä kiivettiin. Jetta veti alhaalla karusellia ja muut ihemttelivät. Se oli kissoilta nappitoive!

Sofin vuoro kiivetä


Laku tähyää huipulle

Kuten kaikki muutkin, niin myös Pesonen on ottanut pyhät maltillisesti. Tänä vuonna ei Petski ole kuusen altakaan paikkaa ottanut, vaan nukkunut siellä missä on kulloinkin vapaata. Myös Petski on pariin otteeseen ottanut tuntumaa uuteen tolppaan. Aivan huipulle ei henkilökunnan silmien alla Pesonen ole kuitenkaan vielä mennyt. 

Kiinni on ja pysyy. Pesonen osaa metsästää

Joulun vietto jatkuu niin pitkään kuin siltä tuntuu eli todennäköisesti se päättyy uuden vuoden räiskintään. Juuri nyt ilta on sinertymässä, kunnes se tummuu niin että silmäluomia painaa. Täällä on hetki sitten syöty ja parhaita paikkoja jaellaan. Nautimme tuvan lämmöstä ja täydestä vatsasta. Arki näkyy jo ikkunasta, mutta ei anneta sen häiritä. Hetki vielä.


Jetta

4 kommenttia:

  1. Pesonen näyttää sirkustirehtööriltä silinteri päässä ja keppi kädessä! Kattokaa nyt. Se tolppa pään takana you know.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensähän kuvassa tolppia ei saisi pään taakse tulla, mutta totta vie, tässä kuvassa se "pukee". Ja totta vie, kyllä tämä sirkus välillä tirehtööriä kaipaa! -henkilökunta-

      Poista
  2. Hyvät joulun jatkot tirehtööri-Pesoselle ja muille! Käyttäkää tolppaa ahkerasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tolppa on keskellä huvialuetta ja temppuja reenataan ahkerasti. Joulu jatkuu... -henkilökunta-

      Poista