torstai 31. tammikuuta 2019

Pesosen kaveri # 6 / 6 Sofi

PESOSEN KAVERI # 6 / 6  SOFI

Sofi

Kun Pesosen tytär Sofi syntyi, Pesonen ei heti hoitanut tytärtään. Sofi on ainut tytär. Onneksi side lujittui melko pian ja Sofi sai nopeasti juonesta kiinni. Nyt Sofi kuuluu Pesosen elämään erottamattomasti.

Sofin ja Pesosen päivittäiset pesutuokiot lienevät vahvin linkki. Äiti ja tytär asettuvat niin, että molemmat pystyvät pesemään toisiaan samanaikaisesti. Muut linkit liittyvät pitkälti äänimaailmaan. Sofin raskas liikkumistapa viestittää Petskille missä Sofi kulkee. Samoin Sofin raskas tapa kellahtaa nurin kertoo Pesoselle, että kuka kellahti. 

Pesonen pitää Sofia tärkeänä. Kun Sofi vingahtaa, Pesonen säntää paikalle. Sofi lienee siinä mielessä ottanut etäisyyttä tai sitten aikuistunut, että kun Petski vingahtaa, niin  Sofi ei heti saavu paikalle. Tällöin paikalle tulee Laku.

Sofi ja Pesonen nukkuvat harvemmin yhdessä kuin painivat. Paini on rehellistä kissa-kissa painia, kuntoilua. Ruokakipolla ei olla yhtä aikaa - ei ehdi, sillä Sofi on hoitanut jo oman lautasensa.

Sofi tuo Pesosen elämään paljon pientä, sellaista joka täydentää Petskin elämää. Jos Sofia ei olisi, Pesosen elämästä puuttuisi paljon.

Sofi ja Pesonen


 Sarjassa PESOSEN KAVERIT on esitelty Jetta (16.11), Laku (29.11), Tippa (12.12), Hannu (5.1), Piri (18.1) ja Sofi 31.1.) Sarja päättyy. 

6 kommenttia:

  1. Ihana äiti-tytärsuhde ❤️ Mikäs on Sofin lempiherkkua vai ehtiikö maistella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä lautaset tyhjentyvät melko vauhdikkaasti, mutta ykkösherkut taitavat olla possun sydän (jauhettu) ja possun suikaleet. Sofi on aivan pienestä pitäen viihtynyt lautasen äärellä. -henkilökunta-

      Poista
  2. Tämä oli hyvä sarja ja Sofipostaus on hyvä päätös sille. Ihanaiset. <3

    Onko tässä rivien välistä luettavissa lempeää elopainopiikittelyä: Sofin "raskas" tapa kävellä ja kellahtaa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sofin elopainopiikittely on laihasti kutsutusti mahdollista, sillä äiti ja tytär painivat samassa luokassa. Sinänsä osuvaan aikaan osuu, sillä tänään, kuun vaihteessa on aina punnituspäivä:) -henkilökunta-

      Poista
  3. Voi miten ihanaa! Hymyä naamassa täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimitus välittää rapsutuksineen terveiset asianomaisille! -toimitus-

      Poista