perjantai 18. tammikuuta 2019

Pesosen kaveri # 5 / 6 Piri

PESOSEN KAVERI # 5 / 6  PIRI

Piri taustalla tutkii Pesosen puuhia

Piri, Piri, Piri. Pirin ja Pesosen välillä kaverillista lämpöä ei juurikaan ole. Jostain syystä Piri välillä läpsii Pesosta, mutta ei kuitenkaan jahtaa. Läpsiminen saattaa johtua porukan valta-asemien hakemisesta, sillä Pirillä ja Lakulla on välillä hieman kränää ja kun tietää Lakun ja Pesosen sukulaissuhteet, niin sen vuoksi Piri kohdistaa turhautumista myös Pesoseen.

Pesoselle kun hihkasee, "Pesonen stop. Piri edessä", Pesonen tietää pysähtyä. Pääsääntöisesti näin tapahtuu ainoastaan olohuoneessa. Tällaisessa tilanteessa Pesonen hakeutuu herkästi omaan petiin, johon Piri ei tule.

Ruokakipolla tilanne on kuitenkin toinen ja siellä, jälleen kerran, Pesonen saa ottaa Pirinkin nokan edestä paikkansa. Silloin ollaankin hämillään, kun läpsimiset on unohdettu ja nyt pusketaan ja nuollaan. Myös sängyssä ollaan sulassa sovussa. Ehkä Pirillä rautaisen ulkokuoren alla on sittenkin pehmoinen sydän?

Pirin vuoksi Pesonen joutuu olemaan jonkin verran varuillaan, mutta ei kuitenkaan ole joutunut luopumaan mistään. Pesonen osaa jakaa omat harrasteet tilanteiden mukaan. 


Sarjassa PESOSEN KAVERIT on esitelty Jetta (16.11), Laku (29.11), Tippa (12.12) ja Hannu (5.1)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kivointa ovat rutiinit, ruoka-ajat, jyrniminen (varsinkin sängyssä tyynyn jyrniminen aikaa katsomatta, milloin vain, 24/7!), Hannu, hevosloikat, venyttely/maton raapiminen, huiskaleikit ja rasva. Vastapainoksi ei niin kivaa; suljetut ovet, nukkuma-aikojen paikkansa pitämättömyys, harjaus, oudot ruoka-ajat, Tippa, syli, raketit, eläinlääkäri (käynti) ja herkut.

      Poista
  2. Piri on niin komea ja sitten paljastuukin vähän törkeäksi, kun Pesos-rouvaa tuolleen läpsii!

    Taas hyvä yhteiskuva. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi läpsimistä tapahtuu tarpeeksi harvoin. Komean ja kovan ulkokuoren alla on kyllä melko paljon ihan sulaa sulosuutta. Se vain täytyisi kohdentaa oikeisiin asioihin. Ja onneksi Pesonen ei ole mennyt aivan puihin. Reipas lik..rouva.

      Sattuikin Pirille kuvaan tuollainen ilme. Joskus käy tuuri. -kuvaaja-

      Poista