sunnuntai 25. elokuuta 2019

Rinsessalla päiväpaikka korkeammalla

Hirvittävä tohina-viikko ollut, sillä ovesta on lapannut patjaa, jääkaappia ja pakastinta ja kissat ovat kiusaantuneet kuka mitenkin. Suurin huoli kohdistui kuitenkin Pesoseen, sillä patjojen muhkeus tarkoitti myös sitä, että henkilökunnan sängyn korkeus nousi n. kymmenisen senttiä. Kuinka Petski lopulta klaaraa sänkyyn tulon ja sängystä poistumisen?

Pesonen tapailee uusia patjoja

Petski osaa kyllä kiivetä ja liu´uttaa alas, mutta vanhasta muistista hyppääminen lattialle, joka on kymmenkunta senttiä alempana huolestutti. Vaan eipä hätää. Petski on ennenkin näyttänyt, että esteet on tehty voitettavaksi. 

Pesonen tapaili sängyn reunan ja huomasi muutoksen. Tämän jälkeen Pesonen otti tukevan otteen ja kiskaisi itsensä patjojen päälle. Sillä selvä - rasti ruutuun ja voitto kotiin. Alas tullaan myös ja sillä siisti. Parin kerran jälkeen parin sentin ero on muistitallessa ja hyppely luonnistuu vanhaan malliin. 






Ensimmäinen joka "seinäkiipesi" eli kynsi patjoja ja samalla liukui lattiaa pitkin oli Laku

Pakastimesta ja sen käynnistyshurinoista on "tykännyt" eniten Piri. Pakastin, tämä valkoinen monoliitti oli ensin pari päivää keskellä olohuoneen lattiaa ja tämän jälkeen se siirrettiin nurkkaan, jolloin myös virrat laitettiin. Siinä vaiheessa Piri tykkäsi kyttyrää ja kulki silmät pyöreinä. Muihin pakastin ei ole vaikutusta tehnyt. 



Hyvä tässä on pötkötella - kelpaa, toteaa Pesonen

6 kommenttia:

  1. Hyvä, että sängyn käytt onnistui ongelmitta. On se Pesonen yllättävä tyyppi. :) Hyvä kuvasarja ylösnoususta!

    Piri ja pakastin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pesonen pärjää ok. Petskiä on hauska seurata, kun se tekee kaiken niin viileästi:) Samaa viileyttä ei havaitse Piristä, vaan kaveri ottaa kaiken uuden silmät pyöreinä. Eiköhän tämä taas tästä:) -henkilökunta-

      Poista