sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Kylymäää!!!


Nyt kun elelemme vuodenvaihteen loppua ja kelit ovat mitä ovat eli sahaavat tuossa nollan asteen molemmin puolin, niin tuntuu että lattiat ovat alati kylmät ja joka rakosesta vetää viima. Kissat tuntuvat toimivan lämpömittareina, sillä ne ovat herkemmin nousseet lattiarajasta hieman ylemmäksi.

Tänään Pesonen ja Laku pötköttelivät penkin päällä ja myöhemmin illalla Laku kipitti henkilökunnan viltin alle. Ylipäätään on erikoista, että Lakua saa samalle sohvalle henkilökunnan kanssa. 

Pesosella ei sinänsä luulisi kylmän lattian kanssa olevan ongelmia, mutta viime päivinä Petski on nähty pötköttelevän lähempänä patteria. Tosin patteri sijaitsee aivan parvekkeen oven vieressä, jota silloin tällöin, mm. Hannun toimesta joudumme pitämään auki. Eikä Petskikään ovea raaputtamatta voi olla:). 




Pahittelut kuvatekstien puuttumisesta. Uusittu bloggeri ei todellakaan toimi niin kuin haluaisi.

2 kommenttia:

  1. Voi kylmänarat herkkäjalat! Sama täällä, viileältä tuntuu lattiat ja parvekkeellekin on eräs Kassinen menossa.

    Bloggeri on ollut todella ärsyttävä viime aikoina. Nyt vika on todellakin kuvateksteissä ja etenkin monen peräkkäisen kuvan+kuvatekstien laittaminen on niiiin hankalaa, kun kuvien välit ovat oudosti vaihtelevan pituisia ja niitä saa laitella iät ja ajat. Bloggerihmiset korjasivat sentään sen videojutun, kun meillä ei hetkeen näkynyt mikään suoraan laitettu video vaan vain Youtuben kautta linkitetyt. Onneksi nyt taas näkyvät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pesosen patteri-parkki ei ole mikään uusi juttu, vaan noin se tehnyt ennenkin näihin aikoihin. Lienee se siitä patterista johtuvaa.

      Jep, eli nyt en saanut kuvatekstejä laitettua en sitten millään; aiemmin on ollut ongelmia asetella kuvia. Ennen oli paremmin, ennen vanhassa versiossa bloggeri toimi kuten kirjoittaja halusi. Näin se kehitys kehittyy. -henkilökunta-

      Poista