lauantai 20. helmikuuta 2021

Päivä se on tämäkin merkkipäivä:)

 Tänä iltana Danny - Iso D Lipsanen esiintyy kahdeksannen kerran Suomen Euroviisulavalla. 17 vuotta sitten Danny oli seitsemännessä kerrassa karsimassa D´Voicesin kanssa kappaleella Seven Times Seven. Tänään Danny esittää kappaleen Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua. 

Kävin kuvaamassa rullan. Hyvä rytmi. Ja sen jälkeen tuli "Tippa". Niilo oli reilut kolme tuntia nurkassa ja Suti tovin aikaa sohvan takana. Hieman on sähistelty. . Toivottavasti saa nukuttua.

- Päiväkirjamerkintä 20.2.2004 -

Tasan 17 vuotta sitten, samaan aikaan kun Danny esiintyi kahdeksannen kerran karsinnoissa, Tippa tuli meille! 17 vuodessa Tipasta on tullut hyvinkin rakastettava pehmoilija. Dannyn kappale tuskin Tipasta kertoo, mutta kyseessä on kuitenkin kaksi suurta persoona!

Tippa - Pikku T. 17-vuotta asukkaana ja nyt takkuaa.


Toivotaan, että Dannyn esitys ei takkua niin paljon kuin Tipan turkki. Turkin takkuaminen on alkanut syksyn paikkeilla ja viime aikoina sitä on lohmittu niin paljon kuin viekkaus vain harhauttaa. Takut ilmestyivät nopeasti, yht´äkkiä. Yhtenä päivänä käsi vain jäi kiinni takkuun. Ensin tietysti ratkottiin ongelmaa kampaamalla, mutta siitä Tippa ei tykännyt vaan hermostui ja antoi ärtymyksen ymmärtää. Sen jälkeen otettiin kuuroa kissaa harhauttavat pehmeäkärkiset sakset. Takut vaikuttavat siltä, että ne olisivat kipeitä ja kiristäisivät ihoa. Tippa on pötköttelyasentoa ottaessa vaikuttanut levottomalta. 

Tippa tarkkana kun saksi tekee työtä


Välillä viekkaus ja väsytystaktiikka vievät voiton

Takkuja on ollut varsinkin kyljessä ja lonkissa, lavoista taaksepäin aina hännänjuureen asti, lopulta kainaloon saakka. 

Saksiminen on tuottanut tulosta ja pahimmat ryppäät ollaan saatu pois.Linnutkin kiittävät pesämateriaaleista. Saksia on nipsuteltu koko ajan eli olemme käyttäneet jonkinlaista väsytystaktiikkaa. Aina kun Tippa tulee syliin, sakset ilmestyvät jostain. Ei saksiminenkaan Tipan mieleen ole, mutta kun se tekee vaivihkaa, ei Tippa ehdi ottamaan siihen kantaa. Kampaaminen olisi enemmän mieleen, mutta pienimmätkin takut estävät sen. 

Henkilökunnan piikkiinhän takkuuden saa laittaa, kun antanut valahtaa siihen pisteeseen. Tilanne on kuitenkin parempi. Takkuja on vähemmän ja turkkikin on paremmassa kunnossa. Eiköhän Tippakin saa jännittää Dannyn virettä illan karsinnassa. Onkohan Dannylla tukka takussa? 


Hieman rönttönen turkki, mutta paljon mukavampi olla. 


 

4 kommenttia:

 1. Voi sinun kaunista turkkiasi! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman villi, mutta menee diivamaiseen tyyliin oikein passelisti. Ei kiristä. -Tippa-

   Poista
 2. Myöhästyneet onnittelut henkilökunnalle siitä, että ovat saaneet jo 17 vuotta palvella Tippaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta kiittää ja kuittaa. 17 vuotta diivamaista Tippaa ovat olleet suurenmoisia! On Dannyllakin hetkensä ollut:) -Henkilökunta-

   Poista