sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Pitkällä liu´ulla kohti pyhiä

Pesosen porukoilla puu on pystyssä ja roplattu juhlakuntoon. Ennakoivaan tulokseen tultiin pyhien lyhyyden takia. Näin valmistaudumme aaton pyhiin pitkällä liu´ulla. 

Kissat tykkäävät rutiineista, mutta että onko niillä  vielä näin hyvä muistikin, ettei joulukuusen tulo ja laitto sen suurempaa härdelliä tänäkään vuonna aiheuttanut. Jotain pientä kuhinaa kuitenkin. 

Pesonen toimi virallisena valvojana. Matto ok.


Pesonen oli porukasta se, joka testasi kuusenmaton. Hyvä matto ja hyväksi havaittu. Tämän jälkeen pääsimme kuusen pystytykseen ja nykytrendein sen avaamiseen. Onneksi kuuselle tehty sukitus on sen verran hyvin suunniteltu, ettei siitä jää ikävän oloisia muovinarunräipäleitä kissojen vaaraksi lojumaan. Tarkkana on syytä kuitenkin olla. 

Ehkä eniten koko sopasta nautti Hannu. Ei ehkä niinkään itse kuusesta, vaan koko tohinasta, jota Hannu säesti omalla tohinalla, heittäytymällä perin vallattomaksi. Ensin piti ravata edes takaisin ja sitten kun kuusesta oli heinänrippeet sun muut roskat karisseet, niille piti antaa kyytiä. Toisen roska, toisen aarre.


Hannu hieman hepuloi - löydät Hannun vasemmalta puolelta. Piri (oik.)  ottaa
rennommin



Ja Hannun malliin korrelle kyytiä


Piri otti rennosti ja nautiskeli pötköttelemällä pöydän päällä paraatipaikalla. Yllättäen rauhallisin on ollut Laku, joka kuusen siivoamisen jälkeen on lähinnä kierrellyt ja nukkunut. Ehkä Laku virittelee joulutunnelmaa lähemmäksi h-hetkeä. 


Laku siistii kuusta



Laku osaa ottaa rennosti


 Joka tapauksessa vuoden parhaat hetket ovat vielä edessä, kun koko porukka henkilökuntineen vetäytyy hiljakseen joulua kohti. Pari päivää arkea, jonka jälkeen narahtaa. Pitkää unta, hieman lunta ja joulurauhaa. Pysykää terveinä.



4 kommenttia:

  1. Hih, oletpa Hannu vauhdissa! Me vielä odotellaan kuusta saapuvaksi lähipäivinä ja joulutuoksuja sen kautta - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina se on kuitenkin odottamisen arvoinen! Olkaa sitten kiltei - kuusellekin:) -Petski porukoineen-

      Poista
  2. Hannu ja heinänkorsi! :D <3 Mukavaa, että kissoille kuusi on niin suuri ilon aihe!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienointa on kun joku kissoista jää katsomaan kuusta, kuuntelemaan sitä, ollen kuin eri ulottuvuudessa. Pötköttelevän sen alla. Se sulattaa sydämen! -henkilökunta-

      Poista