sunnuntai 6. helmikuuta 2022

Lunta tupaan

Pesonen tulee pulkan luokse, pysähtyy, kiertää ja menee
henkilökunnan sänkyyn

Koska kissan paikka ei luonnossa, saatika hangessa, tuotiin luonto ja hanki sisälle ja annettiin mahdollisuus tutkia lunta lämpimässä ja turvallisessa ympäristössä. Esim. Sofi ei varmuudella ole koskaan lunta päässyt moisessa mittakaavassa kokemaan. Sitä vastoin Pesosella saattaa olla huonojakin muistikuvia moisesta.

Pulkka täyteen lunta ja sen jälkeen olohuoneen lattialle. Mutta... Se on kuitenkin pahvilaatikko ainut ja varmin juttu mikä meidän porukoilla kiinnostaa. Edes pulkkalastillinen lunta ei herätä minkäänlaista mielenkiintoa. Pesosta täytyi urakalla kannustaa ja kun rouva lopulta tuli pulkan luokse, niin kerran pysähtyi ja sen jälkeen kiersi sen, jatkaen matkaa henkilökunnan sänkyyn. 


Hannu istua jököttää hangen vieressä ja Sofi uskaltautuu kokeilemaan josko
saisi namin kaivettua


Piriä ja Jettaa ei edes näkynyt. Laku, Sofi ja Hannu hieman ihmettelivät touhua, mutta heidänkin mielenkiintoa täytyi pitää nameilla yllä. Tassua ei hankeen tumpattu, muuta kuin namin toivossa, jos sottenkään. Hannu jaksoi kökkiä pulkan laidalla pisimpään, kun sitä vastoin esim. Sofi meni kaivamaan nameja automaatista. Lopulta henkilökunta heltyi kaivamaan hangessa vettyneet namit Hannun kuvauspalkinnoksi. 

Pahvilaatikko, pahvilaatikko, pahvilaatikko. Ihan sama minkälainen pahvilaatikko on, niin se kiinnostaa. Ei se mitään, pahvilaatikoita on paljon ja erikokoisia. Lumi on lunta ja sekin lopulta sulaa pois. Ja sitä saa vain tiettyyn aikaan. 


Ihanko oikeasti, lunta sisällä, tuumaa Hannu - 
taustalla Sofi on mennyt kaivamaan nameja 
automaatista.

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti