torstai 18. elokuuta 2022

Hannu viettää jees-päiviään

 Hannu viettää jees-päivää! Saa tehdä mitä vaan ja ylipäätään saa mitä haluaa! Ja koska on Hannu kyseessä, niin Hannu vietää itse asiassa jees-viikkoa! Ja kun on Hannu kyseessä, niin Hannu viettää jees-kymmentä päivää, sillä Hannu viettää 14-v synttäreitä! 

Hetkinen - kymmenen päivää!? Jokseenkiin joo, sillä kuten löytöeläinten kohdalla, myös Hannun kohdalla syntymäpäivät ovat hieman hakusessa. Tauno oli saapunut kissatalolle 18.2.2009, "n. puolivuotiaana" ja .... Tauno? Papereissa luki Tauno. Jep jep, niin kuin Tauno Suuri (Tauno Palo). Ja tästä pääsemme tuohon kymmeneen päivään. Taunon päivää vietetään elokuun 28. ja tuosta luovutuspaperiin kirjoitetusta Tauno-nimestä olemme myös päätelleet, että Hannun syntymäpäivä olisi ehkä tuo Taunon päivä eli 28. pvä. Eli kymmenen päivän jana. Mutta koska varmuutta ei ole, pitäydymme (myös) painetuissa päivämäärissä.  



Meille kelpaa kymmenen päivän kemut. Hannu saa pitää kymmenen päivän jees-päivät. 

Onneksemme Hannu on hyvin joviaali kaveri, sillä Hannu osaa halutessaan olla melko riehakas kaveri ja siitä kertoo postauksen kuvasarja, jossa Hannu on  joviaalisuuden hetkeksi unohtanut ja päättänyt tempaista jees-päivän ihan omin luvin! Näitä päiviä sattuu vuoteen muutamia.




Hannu on kuitenkin ollut Hannu alusta pitäen. Vaikka luovutuspapereissa luki Tauno, luki siellä myös Hannu. Tauno oli talolla vaihdettu Hannuksi ja koska on Hannu on pesussa kestävä nimi, Hannu sai olla Hannu. Mitä sitä hyvää nimeä sörkkimään.




Hannussa ei vieriviä vuosia juurikaan huomaa, muutoin kuin lisääntyneessä unen tarpeessa. Leikki maistuu, ruoka maistuu ja sosiaaliset taidot ovat terässä. Hannu on Hannu - Golden brown. 


4 kommenttia:

  1. Kaikki ei saakaan kymmenen päivän juhallisuuksia; vain erityislaatuiset kissat! Onnea Hannu!

    VastaaPoista
  2. Onnea syntymäpäivän johdosta! Kunnioitettava ikä herra Hannullakin koossa. :)

    VastaaPoista