sunnuntai 26. helmikuuta 2023

UMK - kertosäe kilpailua sabotoitiin

 Medioissa ei ole uutisoitu eilisen UMK - kertosäe kilpailun sabotointia, mutta Pesosen henkilökuntaan se vaikutti. Juuri ennen kilpailun alkua, juuri siinä vaiheessa kun vegemakkara, artisokka, tomaatti, juusto - paahtoleivät oli otettu uunista ulos, oli henkilökunnan sohva vallattu niin, ettei siihen päässyt istumaan kisaeväiden kanssa. Saboitoinnin pääarkkitehtinä oli ensin paikalle saapunut Pesonen. Pesonen tehosti temppua makaamalla kaukosäätimen päällä.  


Sabotoija Pesonen saapunut paikalle - huomaa kaukosäädin

Sabotointiin osallistui myös Hannu, joka valtasi sohvasta toisen nurkan. Henkilökunta pakotettiin istumaan huoneen hajapaikoille, jossa ei niinkään näkyvyys, mutta kuuluvuus, sekä yleinen mukavuus olivat heikommalla kantimella. Onneksi henkilökunta oli juuri ennen lähetyksen alkua vaihtanut kanavan sekä säätänyt volyymin tason ja näin henkilökunta sai jonkinnäköisen käsityksen musiikin tasosta ja kilpailun voittajasta. 


Hetkeä myöhemmin Hannu liittynyt sabotoijien joukkoon

Sabotointi ei vaikuttanut itse tv-lähetykseen, eikä kertosäe laulukilpailuun. Se ei vaikuttanut vihreän vantaalaisen lähettämiseen Englantiin. Onnittelut!



2 kommenttia:

  1. Hannu, sabotoithan myös tuon mustan juoman? Se on selvästi väärää merkkiä - Pepsi ja Max

    VastaaPoista