torstai 11. toukokuuta 2017

Henkilökunnan hengähdysTippa

Henkilökunnan täytyy välillä hengähtää, laittaa pitkäkseen. Välillä riittää sellainen pieni unen luikahdus, kuin pulahdus kylmään veteen ja on jälleen täysissä sielun ja ruumiin voimissa - n. kuvainnollisesti. Mutta... Mutta silloin tällöin sieltä "kylmästä vedestä" ei noin vain noustakkaan, vaan "pienet kalat" tulevat paikalle ja pitävät aloillaan. Tarkoittaen, kun henkilökunta on lepotauolla ja pötköttää sängyllä, alkaa sänky täyttymään kissoista, jotka asettuvat sellaisille sijoille, että nouseminen on hankalaa ja jopa täysin mahdotonta ilman, että idylli särkyisi. 

Lakulla ihanne paikka jaloissa.


Välillä kissat ottavat niin herkulliset nojapaikat mm. henkilökunnan jaloissa tai kyljessä, ettei kissaa uskalla edes kuiskata, vaan naama leveässä hymyssä on "pakko" maata lämpöisten kehräläisten nojatessa milloin mihinkin. Täytyy nauttia ja repiä hetkestä kaikki irti!

Purr... purr...

Hannu on viimeisen puolen vuoden aikana yllättänyt tulemalla aivan kylkeen kiinni; Laku tekee yllättäviä nukkumapaikkavalintoja vähän väliä. Lakun yllätykset eivät rajoitu pelkästään sängylle, vaan Laku saattaa kömpiä myös sohvalla oltaessa yllättävän liki. Muuten Laku on melko arka kaveri, eikä esim. anna ottaa syliin kovinkaan helposti. 


Piri luottaa päätypuuhun

Kaikki kiva kuitenkin päättyy aikanaan ja viimeistään silloin kun jalat alkavat elämään omaa elämäänsä, kun kissa on maannut niiden päällä "liian pitkään". Poistuminen paikalta on taitolaji. Välillä tämä häikäilemättä nojaa käyttävä pörrökaveri ei huomaa laisinkaan, kun noja poistuu ja välillä kissa saa sellaisen sätkyn, että sänky tyhjenee kuin pajatso Sysmän matkahuollossa. Kilinää ja kolinaa ja yleistä härdelliä! 

Oli miten oli, yhteiset lepotuokiot ovat tervetulleita!


Tippa  

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Purr.. purr..., mutta kuten Elli tuossa alla kommentoi, niin puutumiseen asti jaksaa - sen jälkeen aletaan ottamaan uusia asentoja ja jos sen jälkeen homma pysyy vielä kelkassa, kehrää taas koko konkka ronkka!

   Poista
 2. Kissa sängysssä on suuri ilo, mutta kissa jalkojen päällä on ilo vain puutumiseen asti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuuden siemen. Jalka kun puutuu, on vitsit vähissä vaikka kuinka kissa kehräisi tai lämmittäisi. Hymiöllä edetään!

   Poista