sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Kiitos kissa-täti!

Henkilökunta teki juhannuksena pari tuntia pidemmän mökkireissun ja siihen oli hyvä saada kissanhoitaja edes piipahtamaan talossa. Otimme kissa-tätiin yhteyttä, joka ystävällisesti oli valmis käväisemään.

Kirjoitimme kissa-tädille ohjeet ja laitoimme ohjeet seinälle. Myöhemmin illansuussa saimme kissa-tädiltä tekstiviestin.  

Kiitos kissa-tädille kun ehti piipahtamaan!
Terve!

Ruoka on tiskikaapissa, voi antaa runsaasti Feline Portaa ja Pirille vom Feinstenia, koska se tykkää siitä enemmän. Jos Feline Portaa jää, laita kansi ja jääkaappiin. Kun Hannu ei syö ja toljottaa, se ahluaa raksuja -> anna ruskea Mason Cash-kuppi tiskikaapista, mutta Jetta ei saa nakerella raksuja! Vesiä ei tarvi vaihtaa. Jääkaapissa on pari avattua kissanruokaa, niitäkin voi antaa. Ja jääkaapissa on myös mustikkapiirakkaa, syö sitä! Parvekkeen vessaa ei saa siirtää. Pidä hauskaa?
Kissa-täti
klo 18:11

Pakenin. Eteinen oli täynnä kissoja, kun menin (unohdin muuten heinän). Ruokaa sinne tänne ja tonne ja tonne ja sinne, ai nappuloita Hannu. Parveke, hiekkikset, Tippa hissillä ylös, (oksut matolt saatte siivoo paremmin, ei ollu oikeita välineitä) leikki, moi Piri, moi Pesonen, miten teidän kaa leikitään? muut tuumaili, hissi tilattu alas. Laku ei tullut juurikaan leikkiin, kun Piri varasti shown. Huutoa tiskikaapil, Laku nappula, Piri nappula, et sinä, Tippa nappula, et sinä, huh, kotiin piiloon.

8 kommenttia:

 1. Tämä kyl nyt aiheutti spontaanin ja lähes tahattoman naurureaktion :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama reaktio kuin meillä mökillä - voi meitä kissa ihmisiä!

   Poista
 2. Hurja paikka käydä hoitamassa kissoja 😸😸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiseltään voi tuntua, että kissat vievät ja hoitaja vikisee. Hurlumhei, eipähän tartte mattoja tampata, kun ne tamppaantuvat kissojen tohinasta! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Showsta en tiedä, mutta ei huomannut kissa-täti mustikkapiirakka syödä:)

   Poista
 4. Mikä meininki! :D :D :D Hoitajahan on pärjännyt hyvin, heikkohermoisempi ei ehkä selviäisi ulos lainkaan vaan pyöriteltäisiin pyörryksiin kissojen ja ruokien ja hiekkojen keskelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flipperihän tuosta tuli mieleen. Onneksi kissa-tätimme on tässä tilanteessa se pelaaja, eikä pallo. Vekarat on vaan hieman hurmanneet:)

   Poista