perjantai 8. kesäkuuta 2018

Tippa on tullut mopoikään

Tippa on tullut mopoikään eli täyttänyt 15-vuotta (mutta jätetään se mopo silti hankkimatta). Ihmisikään verrattuna Tippa olisi 71-vuotias. Tipan kanssa samoihin aikoihin synttäreitä viettävät myös Laku 5-v (ihmisikä 33), Piri 6-v (37), Jetta 8-v (45) ja Pesonen 8-9-v (45-49).

Tippa 15-v

Tipalla ikä näkyy ainoastaan turkin lievässä värimuutoksessa, jossa pohjalla oleva valkoisuus on tullut näkyvämmin esiin. Tippa on mustasavuvalkoinen tai toisin sanottuna savuharmaa eli kissan karvan juuri on hopeanvalkoinen ja muu osa mustaa. Karvan vaalea osa puskee esiin.

Vaikka Tippa on "kilppari-kissa", niin kunto on hyvä. Ruoka maistuu ja leikki silloin kuin huvittaa. Tippa tykkää silityksistä, sylistä ja hyvästä lihaisasta ruuasta. Eikä Tippa ole edelleenkään hylännyt hattuhyllyä, vaan aina välillä täytyy päästä hattuhyllyn ahtaaseen koloon röhnöttämään ja Lakua karkuun, joka silloin tällöin hieman kiusailee Tippaa. Alas pääsee ihmishissillä, kun hieman huutelee. 
Tippa on vanha, ei siinä mitään. Tippa on kuitenkin rautaa, kuten Debbie Harry. Tipalla on nuoren kissan mieli, reipas ja leikkisä. Jalka nousee ja juoksu maittaa! Unta tarvitaan hieman enemmän, mutta niinhän kissat nukkuvat (niin joku on väittänyt). Viikonloppuna juhlitaan 15-v ja paripäiväisiä, eiks jeh!

8 kommenttia:

 1. Teillä on koko loppuviikko sitten juhlaa! Onnea ihanalle Tipalle ja muille sankareille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä Peps ja Max venyy ensi viikolle; monet herkkuateriat syödään - muistakaa tekin juhlia! -Tippa porukoineen-

   Poista
 2. Tipalle paljon onnea! Ja muillekin, ei-mopoikäisille. :)

  Hauska väritys ja kivasti näkyy korvien takana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis! Tipan väritys on kuin hiilen kekäle. Yhtä kipakka on likkakin! Kippis, nostellaan juhlakahveja!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Onnittelut välitetään perille rapsutusten kera!

   Poista
 4. Tosi paljon onnea hälle ja muillekin synttärisankareille! *rapsutus*

  VastaaPoista