keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Pesonen teki sen taas - yllätti!

Pesonen tuli meille 2014 loppuvuodesta eli on nyt ollut talossa vajaa neljä vuotta. Tänä aikana Pesonen on kolunnut liki pitäen huoneiston kaikki paikat, lukuunottamatta sänkyä, jossa Petski on piipahtanut vain muutaman kerran.

Pesonen kuuntelee Hannun tohinoita

Piri ihmettelee mitä Pesonen sängyssä tekee!?

Nyt tähänkin on tullut muutos ja se muutos on tullut suurella tyylillä! Kerta laakista, sen kummempia kyselemättä Pesonen pomppasi sänkyyn, otti paikkansa ja vetäisi kunnon päiväunet! Piri oli paikalla, Hannu oli paikalla, mutta se ei Pesosta häirinnyt. Pesonen sai nukkua pötkötellä aivan rauhassa. Sama toistui seuraavana päivänä ja sitä seuraavana. 

Henkilökunta oli äimän käkenä ja sydän sulana.

Pesonen kanttuvei

Viimeisetkin sydämen kovat rippeet sulivat lopullisesti toissa yönä, kun keskellä yötä havahduimme katsomaan jalkopäähän ja huomasimme, että Pesonen on nukkunut jo tovin verran jaloissamme! Siellä se makasi auvoisena ja onnellisena. 

Viime yönä havahduimme jälleen kerran kun Pesonen kömpi toistamiseen sänkyyn ja haki paikkaansa. Reteesti tuli, sovitti ja valitsi. Pesonen nukkui samassa paikassa, jalkopäässä aamuun asti! 

Sitä kun on luullut, että Pesonen on pikkuhiljaa koko repertuaarinsa esittänyt, niin aina se jostain tassun hihasta vetää uuden kortin ja yllättää! Tuleva yö jännittää, mutta positiivisessa mielessä. Mahtaako Pesonen vakiinnuttaa nukkumapaikkansa sängyssä vai jäivätkö nämä pari kertaa vain kokeiluksi?

Saa nähdä - kipi kapi hammaspyykille ja nukkumaan!

Pesonen nukkuu sängyssä

8 kommenttia:

 1. Osaavat ne aina ylllättää, että ihmisen elämä olisi jännittävämpää ja parempaa! :)

  Pirin ihmettelevä ilme. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kuin narun vetoa ja yht´äkkiä oletkin karusellissa. Ae että tämä on niin mukovoo Pesosen kanssa! Piri lienee samaa mieltä:)!

   Poista
 2. Pesonen alkaa iän tullessa haluta sängyn mukavuuksia, mikä on hienoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesonen ei arastele käyttää tonttiansa kokonaisvaltaisesti ja se on hyvä! Saapahan pehmeässä, suuressa sängyssä oikoa koipiaan niin paljon kuin huvittaa! Tuntui kovasti tykkäävän.
   Tällä hetkellä Petski makaa lattialla, auringonpaisteessa ja kääntyilee kuin paisti. Nauttii!

   Poista
 3. Zetor menee kans mielellään jalkopäähän, mikä on tyhmää koska ei ne jalat paikallaan pysy. Tulis vaan tyynyn viereen niin kuin fiksut kissat. Saisi nukkua rauhassa siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyn vierus on varattu Tipalle - Pirillä on ratkaisu jalkojen päässä olemiseen. Piri menee jalkojen päälle ja röhnöttää siinä niin, ettei ne jalat pääse liikkumaan. Siinä Zetorille vinkki!

   Poista
 4. Toivottavasti tästä on tullut nyt pysyvä tapa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää vakiintuneen - juhannuksen pyhien aikaan on ollut sängyssä useampaan otteeseen ja näemmä on siellä nytkin! Olisi tosiaan hienoa, jos Pesonen ottaisi sängyssä makoilun tavaksi!

   Poista