sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Kivijalkakauppa palvelee

Joulukuusen pallo tabby oranssi

Viime viikko on suosittu paikallisia kivijalkakauppoja ja saatu vastinetta enemmän mitä isot massakaupat pystyvät tarjoamaan. Vastine tarkoittaa lämminhenkistä asiakaspalvelua ihmiseltä ihmiselle ja samaan aikaan elämyksiä. Auto sai turvavyön, henkilökunta päivitetyn tietokoneen ja kuusi pallon. 

Paikallinen eläinkauppa Salamanteri on "laajentanut" valikoimansa joulukuusenkoristeisiin ja myy rikkoutumattomia joulukuusen palloja kissa- ja koiranaamoilla, hintaan 8,90e. Pallon halkaisija on 7,5 cm. Palloja saa myös verkkokaupasta, mutta hintaan lisätään paketin postituskulut. Tällä erää varastossa näyttäisi olevan mm. kissa musta, birma ja maine coon, tabby ja persialainen. Tuotteiden saatavuutta voinee tiedustella Salamanterista.

https://salamanteri.mycashflow.fi/product/73/joulupallo---kuusen-koriste


Pallo myyntipaketissa



2 kommenttia:

  1. Oo, miten upea! Onneksi ei ollut omien sukulaiskissojen tai -koirien näköisiä palloja, muuten olisi henkilökuntien lahjavuoret kasvaneet kohisten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tosiaan pallo hienompi kuin osasi odottaa! yhteen palloon osasimme myös itse jättää, hinta kuitenkin suht kova. Mutta tätä meidän Hannun naamaa emme tohtineet olla ottamatta:) PS. kesti muuten hyvin leikkimisenkin. Pallon narun kanssa vaan saa olla tarkkana.

      Poista