sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Tippa 18-vee

 Jossain alitajunnassa on henkilökunta odottanut tätä päivää, kuin pääskyä kesätaivaalle, sillä Tippa pääsee 18-vuoden ikään! Onnittelut tiukkasanaiselle diivalle! Diivan synttäreitä vietetään kuitenkin hissun kissun, sillä kaikessa rehellisyydessä Tipan diivailut ovat iän myötä ja varsinkin viime kuukausien aikana selkeästi hidastuneet. Askel nousee, mutta verkkaisemmin, eikä sivu-askel tahdo aina kantaa. Siitä huolimatta Tippa ei emmi loikkia pöydille tai juomahanojen luokse. Pöydän ja tiskipöydän välisen kanjonin etäisyyttä on lyhennetty ja penkillä kyynärpäitä on litistetty lähemmäksi kroppaa. Pienikin tönäisy saattaa kaattaa hentoisen neidin. Samoin kylpyhuoneen ovea on suljettu, ettei lavuaarin kapea reuna tee tepposia. Vessaksi saattaa valikoitua pelkkä pissa-alusta tai sitten jos hätä on sitä luokkaa, että varsinaista vessaa vahditaan muitten toimesta liikaa, riittää pelkkä lattia. Henkilökunta on siivousta varten. Todellisuudessa Tippa tekee tarpeensa useimmiten ihan kiltisti omaan huussiin:) 

Tippa, 18-vee

Pienet hidasteet eivät kuitenkaan mieltä sumenna, vaan rapsutus rinnan päällä on aina rapsutus ja diivamainen naukaisu lähtee pienestä vaimeudesta huolimatta sen verran käskyvästi, että orjat ovat ojennuksessa yötä päivää. 

Henkilökunta herkuttelee Tipi-nimisellä vegaanisella voileipäkakulla ja itse sankari vetelee muhkeita lihapaloja naamaan. Ruokajuomana hanaraikas vesi. Juhlia pidetään läheisten seurassa.  





9 kommenttia:

  1. No nytkö se päivä on, että olet Tippa täydessä 18 vuoden iässä; onnea! Pidä orjat edelleen aina valmiina -tilassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tiukemmin pidän naruja kireällä, mitä vanhemmaksi ja viisaammaksi tulen:) -Tippa-

      Poista
  2. Onnea Tippa, vihdoinkin täysi-ikäinen ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nyt on mitta täynnä. Taidan siirtyä saman tien eläkkeelle. -Tippa-

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Suuret onnittelut ihastuttava Tippa! Komea ikä! Toivotamme tuleville ajoille iloa, kivuttomuutta ja mukavia hetkiä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seppo Kassinen! Venyttelen, syön ja nautin - eiköhän sillä pärjää:) -Tippa-

      Poista