perjantai 26. marraskuuta 2021

Siivouspäivän kunniaksi

Parvekkeen pystyyn nuutunut kukkalaatikko sai vihdoin uutta eheyttä, kun henkilökunta hankki pari pientä sypressiä. Sypressit laitettiin ostoskassien purun ajaksi eteisen lattialle odottamaan. Kun sitten jääkaapin ovi laitettiin kiinni, niin johan toinen sypressi oli jo kipattu kumoon ja siivouspäivää kunnioittaen osa mullista oli valahtanut matolle. 

En minä, sanoo Hannu


En se minä, sanoo Sofi

Hannu pyöri, Sofi tietysti pyörähti, Lakukin kävi ja sitten tämä Pesonen piipahti.  "En se minä ollut. Se oli varmaan tuo. Tuuli. Eilinen posteljooni paiskasi oven. Zombi". Tarinoita riitti siitä kuka kippasi kukan kumoon.

Pesonen vähät välitti kuka tempun teki, sillä Petski vaikutti tyytyväiseltä painaessaan pään lattialle valahteisiin multiin. Muut rouskuttivat tyytyväisinä viereen ilmestynyttä tuoretta ruohoa. Tovi annettiin Petskin piehtaroida, jonka jälkeen sypressit siirrettiin turvallisempaan paikkaan. 

Hei täällä on multaa, iloitsee Pesonen


    

4 kommenttia:

 1. Oi, aito ja tuore sypressi voi olla vastustamaton! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta siihen saa jäädäkin, sillä niin moni yllättäväkin kukka/kasvi on kissoille myrkyllistä tavaraa. Onneksi ruoho toimii Petskille ja kavereille:) -hnekilökunta-

   Poista
 2. No se sypressi ei kauhean pitkään pystyssä pärjännyt. :D Mukavaa, että Pesonen sai kuitenkin piehtaroida siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo kaikille! Mattokin sai rupsutusta:) -henkilökunta-

   Poista