maanantai 1. marraskuuta 2021

Kotiinpaluu #1

Henkilökunta oli viikonlopun ajan mökillä rentouttavalla työleirillä -  kantoi kädet vääränä suppilovahveroita, saunoi pimeässä saunassa ja hätisti haittaeläimiä toisaalle. Kissatäti oli sen aikaa huoltamassa Pesosen porukkaa. Kotiin paluu on aina kotiin paluu ja se käsittää joitakin perusasioita. Tällä kertaa asiat tuntuivat olevan hieman toisin. 

Kuva parin viikon takaa, mutta muuten toisinto tältä viikonlopulta; Pesonen ja
Sofi tutkivat "tuliaisia"

Siinä missä henkilökunnan loma oli periaatteessa täyden viiden tähden loma, niin kissat lienevät viettäneet kuuden tähden lomaa. Selkeimmin sen huomasi Hannusta, joka aamulla käveli kuin laput silmillä herkkunaksujensa ohitse. Nenä ei toiminut ei sitten sen kuuluisan "junan vessan" vertauksenkaan. Tulimme siihen johtopäätökseen, että "aivan varmasti" Kissatäti on tarjonnut jotain vieläkin parempaa. "Aivan varmasti" jotain tuliaisia täällä on napsuteltu. 

Hannu lienee herkutellut taskutuliaisilla?

Piri, yksi Kissatädin "aivan varmasti" rapsutettavista, laittoi aamulla henkilökunnan sängyn uuteen ratajärjestykseen. Moisia riemureippauksia ei Piri ole tovin saanut. "Aivan varmasti" Kissatäti on villinnyt Pirin, rapsutellut, kupsutellut oikeista korvantakusista.

Muutenkin tunnelma oli rennompi. Kun paikalla on ollut hyvä hoitaja, on myös kotiinpaluu kivampi. Uskaltaa astua kynnyksen yli kun tietää, etteivät kissat syöksy nälkäisinä nakertamaan lahkeita. Ja mikä hienointa, kissat tykkäävät Kissatädistä. Pysyvät rentoina. Kiitos Kissatäti! Nyt pakastin on täynnä kastiketta ja vieläpä kelloonkin tuli tunti lisää aikaa. Hyvin hoidettu!


Piri riemusteli tassut täyteen karvoja ja ottaa siihen päälle pötköttelyt
pöydän päällä.



2 kommenttia:

  1. Onpa teillä mukava Kissatäti hoitajana. Kaikkea ei kannata ihmisille kertoakaan etteivät tule mustasukkaisiksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, viedään Kissatäti vielä kaffelle ja kaivetaan siitä tietoja ja kokemuksia esiin. Syötetään sille wieneri! -henkilökunta-

      Poista