lauantai 1. tammikuuta 2022

Vuodenvaihde

 Aamu valkeni surullisen näköisenä, sillä taivaanranta oli aivan tyhjä. Ei linnun lintua. Yöllä, puolenyön aikaan, reilun puolen tunnin ajan taivas oli sotatilassa. Räjähdyksiä ja rikkiä niin ettei siinä tilassa mikään elä. Sen ajaksi myös Pesosen porukoilla livahdettiin bunkkereihin ja toivottiin ettei silmitön rakettituli kantautuisi korviin. Silloin pelotti.

Pitkään Piri pötkötteli ikkunan äärellä

Onneksi rahanpolttamista tuossa mittakaavassa kesti vain tuon reilun puoli tuntia. Sitä ennen mm. porukan heikommaksi lenkiksi pohdittu Piri pötkötteli ikkunan äärellä ja kuulosteli vuoden viimeisen päivän ääniä. Tai sitten Piri pelkäsi, mutta seurasi tilanteen konkreettista etenemistä - kun klo tuli 23.30 pintaan, Piri oli se joka hävisi nopeimmin. Tosin myös mm. Jetta ja Sofi pötköttelivät ja torkahtelivat pimenevässä illassa. Hannulla oli vaikeinta. Hannu ei rentoutunut missään vaiheessa, vaan kuulosteli jokaista ääntä ja ääniähän tuli sitten joka suunnasta. Pesosen kanssa pärjättiin ja Pesonen reagoi illan h-hetkeen suht normaalilla utelaisuudella.


Ruoholle kyytiä. Lakulle kyytiä - Pesosella vuoden ensimmäinen päivä alkoi reippaasti

Vuodenvaihteesta selvittiin melko kivasti ja tänään on muutamaa paukuttelua lukuunottamatta ollut rauhallista. Pesukoneen hyrrätessä ja kissojen kehrätessä, toivotamme blogin lukijoille mukavaa alkanutta vuotta 2022!     

 

1 kommentti: