lauantai 8. huhtikuuta 2017

Koira haukkuu ja sirkkeli ulvoo


Vaikka naapurissa "räksyttää" koira ja pihalla ulvoo sirkkeli, Pesonen ei hätkähdä. 

Naapuriin muutti uudet asukkaat; toinen heistä kaksijalkainen ja karvainen ja toinen nelijalkainen ja karvainen. Muuten heillä on ollut moitteeton alku, mutta tämä nelijalkainen potee lievää ero- ja outousahdistusta ja se ilmenee lievänä haukkumisena, aivan kuten koirat.


Koira haukkuu ja sirkkeli ulvoo. "Ei haittaa", tuumaa Pesonen


Uuden äänen eli haukkumisen ovat huomanneet myös meidän kissat, jotka reagoivat kukin tavallaan. Paniikkia ei ole, mutta esim. Tippa ja Jetta hieman pelkäävät uutta naapuriääntä. Aiemmin Tippa ja Jetta eivät ole koiriin juurikaan reagoineet, mutta nyt äänen sävyssä heläjää eri sävy. Pesonen sitä vastoin ei ole moksiskaan, vaan "melkein murisee vastaukseksi takaisin". 

Viikolla on myös sirkkeli ulvonut. Se ääni on eniten häirinnyt Piriä, joka on luikkinut sirkkelin terästä kauemmaksi. Muihin kissoihin ei sirkkelin terä ole osunut. 

Onneksi talo on muuten hiljainen, eikä yht´äkkisiä kovia tai riipiviä ääniä kuulu. Kovimmat äänet tullenevat tästä asunnosta, kun Pesonen ja Laku laulavat tai muuten vain on iltaravit menossa. Ne on niitä inhimillisiä elämän ääniä...onhan? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti