keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Kolmen rokotuksen rutiinireissu

Tänään käytiin eläinlääkärissä - kolmen kissan Pesosen, Sofin ja Jetan rokotus. Nyt kotona tapahtumien kulkua sulatellessa, kaikki sujui loppujen lopuksi rutiinilla. Toisenlainen tunne on tuntia paria ennen reissua. 

Pikku hiljaa henkilökunnalla pulssi nousee, taskuja tarkastellaan että kaikki tulee varmasti mukaan ja kopitus järjestystä mietitään. No, periaatteessa kaikki tämäkin liittyy tuohon, nyt jo hieman häilyvämmän kuuloiseen "rutiiniin". 

Sofi (vas) ihmettelee outoa paikka ja Jetta komppaa

  
Eniten rutiinia löytyi lekurilta, joka pariin otteeseen totesi varsin rennosti, että tiedättehän te. Paljon on tuttua, mutta samalla uutisvirrasta putoilee uusia tiedonjyväsiä. Petskiltä löytyi korvan takaa raapama / rupi, jota pyydettiin seuraamaan, Jetan paino on ollut pari vuotta sitten epäilyttävällä tasolla ja Sofi on ottanut mammastaan (Pesosesta) mallia ruoka-aikojen noudattamisessa. Painoasiat ovat tietenkin olleet tiedossa varsinkin Petskin ja Sofin kohdalla, mutta Jetan paino-piikki parin vuoden takaa tutkitaan. Siihen palataan myöhemmin.

Rokotuksia menimme ottamaan ja rokotukset saatiin. Ensin oli piikkikäsi livahtamassa niskaan, mutta gröhmmm yskäisyllä saimme rokotukset masmaloon. Olemme tulleet astetta varovaisemmiksi Hannun niskapatin jälkeen (jolle kuuluu siinä mielessä hyvää, että patti ei ainakaan ole kasvanut).
  
Pesosella turkki sai kiitosta - paino ei.


Menomatkalla naiset lauloivat kuin Metro-tytöt konsanaan ja paluumatkalla oltiin hiljaa. Kotiin saapuessa miesväki painui piiloon ja rokotetut naiset jäivät rennosti käyskentelemään. 

Rutiinireissu. Tuliaisiksi hieman hammaskiveä, kiiltävää turkkia, ylipainoa ja seuraavien rutiinireissujen suunnittelua. Raapamat kädessä olivat jo lähtiessä.  

4 kommenttia:

 1. Kääntyikö ohittamanne ihmiset katsomaan että mitäs kissojen kiusausta tämä on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdellä koiralla oli suuresti vaikeuksia pysyä aloillaan. Tämä ystävällismielinen koira olisi n i i n halunnut tulla lohduttamaan kopitettuja kissoja. Kuulemma hoitopaikassa viihtyy hyvin muiden kissojen kanssa.

   Poista
 2. Eläinlääkäriteissut jännittävät kyllä täälläkin niin paljon, ensin ihmisiä ja sitten kopitettua kissaa, kuka milloinkin on. Onneksi teillä meni reissu hyvin ja rutiinituliaisilla, eikä ollut ikäviä yllätykisiä. :) Mutta miksi naarmua Pesosen korvassa pitää seurata, eivätkö ne yleensä ole vain hajaosumia leikeistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raapama, rupi vai miksi korvantakusta luonnehtisi? Tohtori-täti piti sitä aavistuksen erilaisena normaaliin rupeen nähden, että pyysi seuraamaan. Emme ole siitä järin huolissamme, mutta tottakai seuraamme.

   Nyt on vuorokausi rokotusreissusta kulunut ja tilanne talossa on rauhoittunut. Kun tulimme iltapäivällä kotiin, hetken oli pientä kyräilyä ja kurkkimista, mutta viimeistään vellikellon kilkatus vapautti tunnelman. Rennoin mielin kohti torstai-iltaa.

   Poista