tiistai 6. maaliskuuta 2018

Pudotuspelit

Taas mennään!

Joka keväiset pudotuspelit ovat käynnissä, sillä Pesonen jatkaa hurmiollista kirmailua. Edellisessä postauksessa pohdimme johtuuko Pesosen kirmailut täysikuusta, keväästä vai iloisesta Pesosesta ihan itsestään? Nyt on täysikuu pudonnut laskuista eli jäljelle jäävät kevät ja Pesonen itse.


Grrrr... melkein voi kuulla vaikka Petski ei edes murise. 


Jälleen kerran kirmailun kulminaatiopiste oli klassinen pehmopallo, jonka Pesonen kävi itse jostain kaivamassa. Pöly lensi ja pallo liikkui. 


Tiukkaa vääntöä pudostuspeleissä


Nyt henkilökunta hengittää varpaisillaan, sillä jos Pesosen kirmailut ovat yhtenäisiä sään lämpötiloihin nähden, niin tulevana viikonloppuna Pesonen on asteen hurjempi - näillä leveysasteilla talven niska notkahtaa plussan puolelle!
Tulevana viikonloppuna (lauantaina) saapuu myös vieras junalla - sitä emme ole Petskille ja muille vielä kertoneet. Elämme jännittäviä aikoja! 


Meneekö tämä vieläkin hullumaksi!?

  

4 kommenttia:

 1. Hurjemmaksi menossa :o Toivottavasti kaikki huomaavat pysyä pois alta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä hetken Petski kirmailee itsekseen, kunnes ryminä saa uteliaat Lakun ja Sofin ylös. Sitten vahingossa tahalleen törmäillään keskenään - sitä kutsutaan myös painiksi.

   Poista
 2. Hihii, me ei OLLENKAAN arvata, kuka on tulossa :)
  Toivottavasti vieras tuo paljon tuoksuterveisiä Petskille ja muillekin ja Petski näyttää vastavuoroisesti hänelle kaikki hurjat temput.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä laitetaan kovaa vauhtia paikkoja kuntoon! Mm. viisimetrinen kirpputorilöytö on ripustettu.
   Petskin hurjin temppu lienee varovainen hiipiminen; ensin karkuun ja jos vierasta onni lykästää, niin ehkä sitten vähän näytille. Toivottavasti joku on porukasta vieraskorea. Saa nähdä. -henkilökunta-

   Poista