lauantai 17. maaliskuuta 2018

Sofille väliaikainen asunto

Sofi uudessa asunnossa

Valo, lämpö ja pedin pehmeys tekivät tehtävänsä, kun Sofi hyppäsi henkilökunnan sängylle keväisenä aamupäivänä. Samalla kun peiton räipäle oli sen verran raollaan, että kolo näytti asukkia vaille valmiilta, niin kissan uteliaisuus ei kehdannut jättää rakosta rauhaan. No eihän se aivan valmis asuttavaksi ollut - sen sai päätellä Sofin ponteikkaasta, mutta lyhyehköstä peuhaamisesta.


Jetta tekee naapurituttavuutta

Sofi otti paikkansa, mutta salassa ei muutto pysynyt. Tarkkakorvainen Jetta kiinnostui uudesta naapurista ja tuli sanomaan tassu-päivää, mutta Sofin yllätykseksi Jetta sanoi Tassu-päivää puskan takaa. Näin oli pieni naapurihärdelli heti pystyssä. Onneksi naapuruston virallinen valvoja oli sattumalta kameran kanssa kulmilla, eikä suurempaa kalabaliikkia syntynyt. 

Nenälle reikä...
...ja sitten tassut ulos.

Sofi nautti uuden yksiö rauhasta, mutta jokin vaikutti olevan jo seuraavaksi pielessä. Pienessä valoisassa yksiössä lämmöt nousivat nopeasti. Ensin piti avata pientä tuuletusluukkua nenälle ja sitten piti työntää jo etutassut seinän lävitse. Eikä aikaakaan kun piti ryömiä liian lämpöisestä pikku asunnosta tilavalle pihamaalle. Pihalla makoili valmiiksi samoilla kulmilla hengaileva Hannu, jonka takapiruna oli mukavampi ja ilmavampi pötkötellä.

Hannun takapiruna on mukavaa köllötellä


Myöhemmin, asukkaan poistuessa tontilta, tulivat puskukädet ja tasasivat asunnon. Sofi on sittemmin nähty asustelevan ja pötköttelevän toisaalla - varsin tyytyväisen oloisena. 


3 kommenttia:

 1. <3 Niin kuin Zetorkin tykkää olla "alla, kaiken alla"... Kiva olla piilossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sofi on nyt pariin otteeseen harrastanut tätä telttailua. Mikäs siinä kun paikka on kuin aurinkoinen mansikkaketo, kun aurinko helottaa ja lämpö hivelee. Mahtaa olla mukavaa. Kai tässä täytyy lähteä itsekin majan rakennus puuhiin!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista