maanantai 15. huhtikuuta 2019

Kiva tulla kotiin!

Viikon sisällä, viimeksi tänään henkilökunta on saanut nauttia täysin aistein kotiinpaluusta, sillä Pesosen porukan miuku mauku - katras on ollut mitä ilahduttavimmalla päällä ja myös jättänyt siitä todisteet. Hymiö! Ei tämä jokapäiväistä ole, vaan nyt kyseessä on kotiinpaluuaskareiden terävin kärki. Onneksi tempaukset ovat olleet harmittomia, eikä murheeseen tai asunnon haltuunottoon ole ollut tarvetta, vaan hymyssä suin on asteltu kynnys kynnyksen jälkeen pidemmälle - ensin hieman yli kurkkien. Tervetuloa kotiin!Kotiinpaluu #1

Tätä temppua osasimme jo hieman odottaa, mutta tempun paikka oli hieman yllätys. Ensinnäkin wc-paperirulla on täytynyt hakea pesukoneen päältä ja sitten se on tuotu nähtävästi suussa n. viiden metrin matka olohuoneeseen, jossa sitä on alettu rullaamaan parin metrin verran auki. Jetta on pudotellut wc-paperirullaa ja rullaillut sitä, mutta kaikki on aiemmin tapahtunut kylppärin puolella. Hauska klassinen toivotus!


Kotiinpaluu #2


Vanha perinteinen kakkavana! Alkupää on parketin puolella, jonka jälkeen pyllyä on skipattu vaalean maton reunan ylitse ja vedetty toinen mokoma vana. Tasaista jälkeä, joka hienosti peilautuu valoa vasten! Vihje orastavasta kakkavanasta oli pudotettu eteiseen, sillä kynnyksen kupeeseen oli jätetty pieni (kakka)patukka. Kuka käski ostamaan vaalean maton - ei ainakaan myyjä. Näitä sattuu. Kakkavana "tehokkuutta" lisäisi paikalla olo ja vetämisen näkeminen. Ehkä miuku maukut vihjaavat että pitäisi olla kotona.


Kotiinpaluu #3 

Vanha karttakirja pellettivessassa ja siihen päälle pissat. Kirjan ja kirjojen pudottamiset ovat myös vanha klassinen temppu, mutta nyt siihen oli lisätty veikeä koripallokenttien swingi. Kirja on mennyt vanhaksi ja tilalle on hankittu aika päiviä sitten uusi eli vahinkoa ei syntynyt. Selkeää kon mari- ajattelua eli turhan karsimista. Mutta koska täällä harrastetaan näinkin radikaalia siivousta, niin tärkeämmät opukset ovat toki tallessa. Mistäs tämä on ilmestynyt!


4 kommenttia:

 1. Hi hih hiiih! Ensimmäinen hymyilytti, toinen nauratti myönteisellä kuvauksellaan, kolmas sai jo hirnumaan 🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kertoa miuku maukuille terveiset, että saa riittää - ei uskalla riskeerata mitä hymyilyn, naurun ja hirnuamisen jälkeen olisi luvassa:) -henkilökunta-

   Poista
 2. Olipas hyvät! :D Kakkavana naurattaa aina, kunhan ei omassa eteisessä tule vastaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat huutaa "Vanaa" ja kiihdyttävät niin, että peppu osuu maahan!

   Poista