torstai 4. huhtikuuta 2019

Talkoot - karvat -

Kissojen karvatalkoot ovat kirineet jo kevään kiinni. Pöntössä on toivottu asukas sinitiainen ja asukas puuhaa parasta aikaa sisutuksen parissa. 

Kissojen karvat ovat n. ylipäätään kelvanneet vaihtevasti, eikä koko totuutta tiedetä vasta kuin tulevan talven kynnyksellä, pönttöjä siivotessa. Liekö kamerallakin työajat, mutta se on jostain syystä jättänyt kuvaamatta osia totuudesta ja näin joudumme elämään vajaavaisen tiedon parissa. Karvojen kohtalon yllä lepää arvoituksellinen karvapeite!

Mutta jonnekin karvat katoavat ja joku tai jotkut nukkuvat yönsä pehmeissä peitoissa!

Kissoja rapsutellaan ja karvoja kuskataan samaan tapaan, sillä suuret muuttojoukot ovat vielä saapumassa. Vasta yhdessä pöntössä on todistetusti kuhinaa. Muut asunnot ovat vielä tyhjillään.

Olemme kuitenkin saaneet tarpeeksi informaatiota ja tältä osin vetäydymme projektin hektisimmästä osasta. Toki palaamme asiaan aina kun siihen on aihetta ja kerromme kuulumiset. Siispä niitä odotellessa! 


  




4 kommenttia:

  1. Teiän halkopinossa asuu vaikka keitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tieräkkö mitä; meillä on useampi halkopino:) Kääk! -henkilökunta-

      Poista
  2. Hiirulainen! Olipa hauska! :D

    Mukava projektivideo taas. Sinitintillä on varmaan jotain muuta pehmustetta kiikarissa jos karvat eivät tunnu kelpaavan...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa tintti luottaa luonnon omiin antimiin, eikä city-karvoihin:) Ei siinä mitään. Tuleepahan kokeiltua ja onpahan tarjolla. Hiiret on ok, mukavia seuralaisia! -henkilökunta-

      Poista