tiistai 25. kesäkuuta 2019

Poliisi pehmenee

Hannu, porukan poliisi on pehmentynyt. Hannu on tätä nykyään täysimittainen pehmo. Kesällä ja kesän lämpötiloilla siihen ei ole mitään vaikutusta, sillä oireet alkoivat jo hyvissä ajoin kuluvan vuoden alkupuoliskolla. 

Hannun ehdoton lempipaikka on henkilökunnan (kokin) sylissä. Ei kuitenkaan niin kuin kissat makaavat, vaan niin kuin kissat röhnöttävät peppu sohvalla ja etuosa sylissä. Hannu makaa kuin kaiteella ja viljelee sieltä toistaan muikeampia ilmeitä. 

Silloin kuin olo kytee aivan huumaksi, niin silloin terästetään makaamista etutassujen polkemisella. Ja polkiessa on tietysti aina kynnenkärjet esillä. Pientä painelua ja painon siirtoa tassulta toiselle, sen verran että mahaan jää tukku pieniä pisteitä.

Ihmekös kun porukan poliisi Hannu pehmenee; auringon kajoa ja syliä
sylin täydeltä!

Puolipötköttämistä


Hannu nauttii herkuttelusta, oli kyse sitten auringossa makaamisesta tai sitten mahan päällä röhnöttämisestä. Ilme sen kertoo. Satunnaisesti pötköttely menee pitkäksi ja Hannu nukahtaa siihen paikkaan. Pehmenee poika entisestään!

Henkilökunta tietysti tykkää, sillä ei tässä porukassa liikaa "sylikissoja" ole. Tipalta sylitila on tietysti poissa ja Tippa on välillä hieman ihmeissään. Kun Tippa saapuu paikalle ja syli on varattu, niin silloin teemme Tipalle johonkin lähelle tilaa ja annamme rapsutuksia ja kupsutuksia. Joskus tila kelpaa ja joskus ei. Tippa on muutenkin alkanut olemaan enemmän itsekseen, mm. Vihreän huoneen pyörylässä, jonka Tippa on täysin ominut itselleen. Piriä Hannun käytös lienee jopa hieman rohkaissut. Välillä Piri tulee Hannun vanavedessä sohvalle ja ottaa paikkansa jostain.

Kissaihmiset tietävät kuinka paljon sylissä pötköttävä kissa, oli se sitten vaikka vaan puoli-pötkää, lämmittää mieltä ja sulattaa sydäntä. Syli on aina vapaa, tulkoon vaikka kaveritkin!


Tippa ihmeissään kun Hannu taustalla vienyt sylipaikan

Hannu saanut Piristä pötköttelykaverin!

4 kommenttia:

  1. Sylikissuus on jännä juttu: joskus syli kelpaa ja joskus ei, ja joskus jotkut kissahenkilöt alkaa vanhoilla päivillään tulemaan syliin. Sitä odotellessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannun sylikkyys on todella mukava juttu, kun muuten näistä karvapalloista ei oikein sylikissoiksi ole. Täytyy sen verran antaa tunnustusta muista, että mitä pidemmälle ovat ehtineet meillä olemaan, niin sitä läheisemmäksi ovat tulleet:) Asioita sattuu ja tapahtuu, joten odotellaan... -henkilökunta-

      Poista