perjantai 6. maaliskuuta 2020

Halkeileva pää ja lasittunut katse. Herkullinen tilanne.

Kuvankäsittely on arkipäivää, eikä villeimpiäkään ideoita karsasteta. Totuus vääristyy ja tietämättömillä maailmankuva vääristyy. Luodaan mielikuvia, jotka saavat kohteen ylittämään järjen äänen. Saksalaisen Catessy herkkutikkujen myyntipakkauksen tekijät ovat myös ottaneet hieman vapauksia suunnitellessaan pakkauksen ulkonäköä.



Kannen kuvassa mielitekojen riivaama kissa hamuaa tassuillaan tikkuja. Kun tarkastelee kuvan kissaa hieman tarkemmin, niin näyttää siltä kuin kissan pää olisi halkeilevaa posliinia ja silmät sille teloilleen jämähtänyttä lasia. Kielellä on oma tahto ja elämä. Oma isäntä. Little sticks, big taste - kissa naukuu suuta liikuttamatta, eikä elämässä ole enää muuta kuin näitä kahden gramman herkkuja! Kissapiru hönkii korvan takana no added sugar ja kohde on myyty. Pelottava kuva!


Kuvalla on kuitenkin osa totuus, sillä meillä niitä käytetään Tipan lääkkeenoton palkitsemiseen ja täytyy rehellisesti silmiä räpäyttämättä todeta, että namit toimivat. Kysykää vaikka Lakulta, joka lokkina liitää aina paikalle hamuamaan irtopaloja. Nämä Catessyn palat ovat kokonsa (2 g.) puolesta parempia (järkevämpiä) palkitsemisherkkuja kuin isommat tikut. Rasian kaikki neljä makua kelpaavat: mallas, juusto, salami ja maksamakkara. 

Vielä maistuu ja hyvä niin. Henkilökunnan tehtäväksi jää tarkastella katsetta ja tutkia pään pehmeyttä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti