maanantai 23. elokuuta 2021

Gisslarp

 

Gisslarp, kissakuvio. Tyyny lastentuoliin (Ikea)

Pesosen nojatuolin tyyny oli päässyt nuhjaantumaan ja tuli aika vaihtaa päällinen uuteen. Kyseessä on Ikeasta hankitun POÄNG lastentuolin päällinen ja loogista oli mennä ensin Ikeaan, verkkokauppaan. Kuosin valinnasta ei juurikaan syntynyt erimiellisyyttä, sillä mallistosta löytyi varsin ihastuttava kissakuvio (Gisslarp). Mikä hienointa, kissakuvio ei ole monotonisesti yhtä ja samaa kuviota, vaan tyyny on täynnä toistaan lystikkäämpiä hahmoja! Hieno idea!

Hmm, tämä tuoksuu minun tuolille..., nuuhkii Pesonen

Tyynyn hinta on asiakasystävällinen 14,99:-, se on konepestävä ja polyesteritäyte on 60% kierrätettyä. Lepotuolin runko täytyy hankkia erikseen. Tuoli kissakuviolla on 34,99:-. Kuopiosta lähteneeseen toimitukseen ei sisältynyt edes savolaista kieroutta, vaan paketin matka kesti enterin painalluksesta puolitoista päivää!


Mystisen paketin matka Kuopiosta kesti
ainoastaan puolitoista päivää

Kuosi on hieno! Se kerää katseet ja herkistää kuviollaan. Tuolista tulee enemmän kuin tuoli, sillä nyt siihen harhautuu katse todella helposti. Tuoli hymyilyttää. Se on huoneen valovoimainen keskipiste.

Pesonen halusi kokeilla tuolin uutta tyynyä välittömästi, jopa niin herkeämättä, että pudottautui isommasta tuolista lattialle ja änkesi uuden tuolin tyynylle käsinojien välistä, lopulta kammeten tuolille molempia tassuja käyttäen. Laku vieressä olisi myös halunnut kokeilla, mutta Pesonen käytti tassun heilautus - oikeuttaan ja viestitti, että tämä tuoli vähintäänkin tämän hetken minun! Katsotaan sitten myöhemmin.


Pesonen tutkii uutta tyynyä......malttamattomana...


...ja syöksyy tuolille käsinojien alta!Tassusta päivää, tämä tuoli on edes hetken aikaa minun, ojentaa Pesonen!


MINUN!
 
6 kommenttia:

 1. Oih! Katselen juuri että mitenkäs tuo vanha päällinenkin on niin nuhruinen; pakko uusia päällinen Maxin tuoliin ensi tilassa!!! - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yskä ymmärretty, sanoi kissatohtori. Verkkokauppa taisi juuri aueta:) -henkilökunta-

   Poista
 2. Onkos meillekin pakko hankkia tuo tuoli? Yksi kissahuonekalu toki aina mahtuu 😸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ee oo pakko. Tää oli vaan plokikirjoitus:) -henkilökunta-

   Poista
 3. Tuo tuoli on kerrassaan ihastuttava!

  VastaaPoista