torstai 29. joulukuuta 2016

Hannu klo 12:33 - 13:57

Hannu murskaa!

Hannu. Hannu on vuosien aikana osoittautunut sydänten murskaajaksi. Usein käy niin, kun laittaa kuvia esille ja niitä kun katsotaan, nähdään vain Hannu. Vaikka Hannu olisi vain pienenä pisteenä jossain taustalla, nojatuolin takana pimeässä, katsoja näkee vain Hannun. Kyllähän Hannua kelpaa katsella! 

Eilen Hannu järjesti oikein kunnon privaatin shown. Kuvaajana huomasin, että Hannu makaa kivassa valossa lelukorin vieressä ja otin kuvan. Otin toisen kuvan ja otin myös kolmannen kuvan. Kaiken kaikkiaan kuvasin Hannua liki puolitoista tuntia - ja likipitäen koko tämän ajan, lukuunottamatta paria pyrähdystä muualle, Hannu pysyi samassa paikassa lelukorin äärellä. 

Tämä kuvasarja kertoo kuinka persoonallinen yksi Hannu voi olla, mutta samalla se kertoo siitä kuinka persoonallinen kissa voi olla. Tämä reilu tunti oli yksi parhaista ajoista Hannun kanssa. 

Kuvauksissa ei käytetty nameja tai muuta vastaava "haaskaa", vaan Hannun annettiin touhuta mitä halusi. Kuvat otettiin pidemmällä putkella, eikä näin Hannua häiritty räpsyttelemällä aivan nokan edessä.

Hannu pötkötteli, laiskalla tassulla yritti kaivaa leluja, venytteli, oli Jettaa piilossa, oli Lakua piilossa, oli piilossa muuten vain, katseli ulos tai muuten vain poseerasi. Se oli Hannun hetki. Kuvaaja ehti sillä välin paistaa yhden (kasvis)kinkun ja keittää kahvit. Muuten tapitimme toisiamme. 

Tässä teille Hannua täydeltä laidalta!8 kommenttia:

 1. Tosi sööttiä. Hannullahan oli nimpparikin juuri, oliko se tiistaina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tere! Tää saattaa tulla lukijoille nyt yllätyksenä ja saattaa hieman harmittaakin, mutta tiistai on vasta huomenna! Sillon tulee kissä-täti-ihminen kylään juhlimaan nimppareita! -Hannu-

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Taitaa olla tuo Pohjolan valo, joka hämää... -Hannu-

   Poista
 3. Hieno kuvasarja kauniista Hannusta. Taisi herra tietää, että häntä kuvattiin blogiin ja pisti oikein parastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turisee Sofia ja Olga - olin huomaavinani pientä poseerausta ja kameran edessä keikistelyä!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. ...ja vielä kun luonnekin täsmää ulkonäköön, niin paketti on aika hyvin kasassa. PS. Hannu osaa myös laulaa!

   Poista