lauantai 31. joulukuuta 2016

Otetaan toisemme huomioon!

Vuoden viimeinen päivä on sujunut hienosti. Klo on liki 16.00 iltapäivällä, eikä rätinöitä tai paukkeita ole vielä kuulunut.

Pesonen porukoineen toivoo, että amatööripommittajat ottaisivat huomioon kaikki ympäristössä olijat. Jos pommeja pitää paukutella, paukutellaan niitä tarvittavan etäisyyden päässä asutuksista. Eikä myöskään ilotulituksiin sinne tänne turuille, toreille ja kansanpaikkoihin vietäisi koiria pelkäämään rätinää ja pauketta. Ottakaa lemmikit huomioon joka kantilta!

Tällä erää, tässä vaiheessa iltaa, Pesonen ei uskalla toivoa tai kertoa sen enempää, vaan loppu riippuu ympärillä olevista ihmisistä; vuosi on kuitenkin ollut hyvä ja toivottavasti vuodenvaihde sujuu yhtä jouhevasti ja pääsemme hymyssä suin loikkaamaan vuoteen 2017.

Hyvää uutta vuotta 2017!


9 kommenttia:

 1. Viisaita sanoja, Pesonen. Viisaita sanoja ! Hyvää uutta vuotta ja tosi vähän pauketta ja muuta häirintää täksi illaksi :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun kaikki tottelisivat sinua! Hyvää vuoden vaihtoa! - Pepsi rappujen alta klo 18 lähtien

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilannetieto klo 22.42; Pesonen nukkuu - on käynyt kopisuttamassa ulko-ovea! Ainoa joka on "jemmassa" on Piri, muuten ok. Tsemppiä Pepsi!

   Poista
 3. Toivotaan, että kaikki ihmiset ovat lukeneet nämä toivotukset ennen juhlia!
  Hyvää uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
 4. Hyvä uutta vuotta! Hyvä, että teillä suurin osa porukasta on ollut ok illan. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä Kalliossa oli selvästi vähemmän raketteja kuin ennen.

  Oikein hyvää ja rakkaudentäyteistä uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilannetieto 1.1. klo 11.14; Jytkettä riitti vielä hitusen yli puolenyön. Piri oli ainoa, jota se häiritsi. Petski muutan kerran lauloi vuoden vaihteen katveessa - muuten meni ilta ihan hienosti. Hyvää uutta vuotta jokaiselle aikavyöhykkeelle!

   Poista
 6. Ihan parasta Uutta Vuotta 2017, erityisesti rva Pesoselle.

  Kahluu-urakka ohi, harmittaa - oisin voinut lukea toiset moiset lisää ...

  Tuo Pesonen minua liikahduttaa hyvin syvältä. Taidan olla perso vanhemmille kissoille. Miulla on seuranani 18-vuotias, itse asiassa tänä vuonna 19 täyttävä kuuro neitikissa. Yhteistä elämää on takana vasta vuosi ja rapiat, joten tututumisvaihetta eletään edelleen. Tällä viikolla olen saanut harjata neiti N:n pöksyjä, aiemmista yrityksistä tuli sellaiset rystylyönnit, että Björneborgit kalpenisivat.
  Neiti N tuli luokseni tori.fi:n kautta, sieltä näemmä löytyy paljon hyviä asioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesosen ja kumppaneiden tarinaa ja turinoita kirjoitellaan jatkossakin. 18-vuotta on jo komea ikä; mukavia harjaushetkiä neiti N:lle ja mukavaa alkanutta vuotta!

   Poista