sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Jokimaalla Joulunalus-tunnelmia

Jos liki kymmenasteinen pakkaskeli oli pirteä, niin yhtä pirteäksi osoittautui käynti Päijät-Hämeen Eläinsuojelyhdistyksen joulumyyjäisissä Lahden Jokimaalla (Jokimaankuja 4). Vaikka tämä myyjäispäivä oli löytöeläintalolla kuuleman mukaan lauantaita rauhallisempi, silti lämmin tunnelma otti heti syleilyyn kun sisälle pääsi. Siellä täällä seinustoilla ja pöydillä oli toinen toistaan mukavampia villasukkia, muita käsitöitä ja tonttumaisesti hääräävää henkilökuntaa - unohtamatta itse kissoille tarkotettuja petejä, valjaita, minttuhiiriä tms.. Myyntituotteita voi selata esim. osoitteesta http://phesy.net/myyntituotteet.htmPersoonallinen pipari
Päijät-Hämeen Eläinsuojelyhdistyksellä on mukavan oloiset tilat eläimille. Kissoilla on kiipeilytasoja ja nukkumapaikkoja, lisäksi pitkulaisista huoneista pääsee ilmojen salliessa terassille tassuttelemaan. Tällä hetkellä eläinsuojeluyhdistyksellä on kissojen lisäksi ainankin pupuja, marsuja ja kilpikonnia - nettisivujen mukaan yksikään koira ei ole kotia etsivien listalla. Hienoa! Hyvillä tiloilla on myös Lahdessa käyttöä, sillä kotia etsiviä kissoja kymmeniä.
Tunnelma myyjäisissä oli lämmin ja paikoin jopa hikinen  - jälkimmäisen johtuen pitkälti lämpimästä glökistä ja pelottavan herkullisesta piparista, joka valikoitui tällä erää tyylikkyytensä puolesta lautaselle, vaikka pöydällä olisi ollut varteenotettavia vastustajia mielin määrin. Jos alkuhiki saatiin glökillä pintaan, lopullinen nostatus hoidettiin osallistumalla eittämättä parhaisiin arpajaisiin, mitä myyjäisissä on törmännyt. Ja onni suosi rohkeaa! 

Herkkupöytä!


Tyytyväinen vieras kaukaa kiittää Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistyksen väkeä, joka oli loihtinut lämminhenkisen joulunalus-tapahtuman kaikille eläinten ystäville! Kiitos!
2 kommenttia:

  1. Hienoa että kissoilla on terassikin :) Millainen voitto tuli arvasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onni ojensi lippalätsämyssyn ja kaarevan kehyksen valokuvalle. Hienot palkinnot!

      Poista