perjantai 14. huhtikuuta 2017

Pääsiäistä kohti


Pääsiäistä ollaan pikkuhiljaa potkaisemassa käyntiin, kunhan oikea polku löytyy. Jetta päätti laittaa omat mausteet mämmiin ja kävi istahtamassa hajujäljet Pesosen petiin. Pesonen on viime päivinä ollut varsin vilkas, varsinkin Jettaa kohden, eikä siis ihme, että Jetta pomppii hieman sinne tänne. 

Jetan pomput ovat käyneet myös keittiön pöydällä, josta pajukissoista ja koristeista tehty pääsiäisluomus on jouduttu siirtämään milloin vaatehuoneeseen ja milloin kelien mukaan parvekkeelle. Ensin Jetta ihan kivasti nuuhkii luomusta, mutta sitten kun luomus alkaa rapisemaan ja sen koristeet heilumaan, ottaa Jetta syleilyä muistuttavan asennon. Siinä vaiheessa henkilökunta parahtaa ja kipittää ottamaan perintövaasin suojaan. 

Jetta istahti Pesosen pedissä


Kaiken tohinan keskellä Pesonen kyntää kuonollansa missä lie ja aamulla oli näemmä käyty tonkimassa hiekkoja jossain. Pesonen on nopea liikkeissään ja välillä tuntuu, että pitäisi peltipoliisi asentaa - sellainen, joka älähtää ja välähtää.

Pesonen käynyt tunkemassa taas nokkansa jonnekin



Porukan nopeimman tittelin pitää silti edelleen Tippa, joka kevään aikana on mm. kunnostautunut rapsuttelemaan pömpeleitä oikein urakalla. Tosin Tipalta saattaa pääsiäinen mennä ohitse, joko vauhdin puolesta tai sitten kunnon unien. Tippa taitaa sikeät unet.
Vauhtikatti Tippa välillä tankkaamassa



Melko leppoisissa merkeissä Pesosen porukka vaipuu pääsiäisen viettoon. Kaupungin ja katujen hiljentyminen tarttunee myös kissoihin ja siitä on hyvä ottaa kiinni. "Teepä Tippa tilaa, pötkähdetään hieman".


Hyvää pääsiäistä!

Pesonen nuuhkuttelee pajunkissojen unihiekkaa. 


3 kommenttia:

  1. Kiios ja hyvää pääsiäistä koko porukalle sinnekin! :)

    VastaaPoista
  2. Iloista pääsiäistä kaikille tutkijoille ja tunkijoille :)

    VastaaPoista
  3. Leppoisaa pääsiäistä koko porukalle :)

    VastaaPoista