sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Hannu saa hepulibensaa Dagsmarkin elviksestä

 “Kun Pekka soitti minulle ja ehdotti, että aloittaisimme koirien lähiruoan valmistuksen, innostuin heti!”, toimitusjohtaja Laura Strömberg muistelee.

Skriik... hetkinen.


Hannu hepuloi

Hannu juoksee makuu- ja olohuoneen väliä niin että kipinää iskee - hyppää olohuoneen sohvalle ja menee sohvaa päästä päähän. Silmät pullistuvat päässä. Arkikielessä tätä voisi kutsua hepuliksi. Hannu on joko syönyt elvistä tai on saamassa juuri elvistä. Kotimaista uutta ruokaa, lemmikkeille, myös kissoille. Tarkastettiin pussin kyljestä.


Hannu hepuloi sohvalla ja kurmottaa mansikkalelua


Rapia neljä kilometriä Alpo Jaakolan patsaspuistosta ja kymmenisen kilometriä 9-tietä Loimaalta lounaaseen sijaitsee jo pienen kuhinan aiheuttanut Dagsmarkin lemmikkiruoka keittiö; hyvää ja terveellistä kissoille ja koirille. Kissoille Tiikeriä ja Ilvestä; eli Hannulle elvistä. Pidetään elvis pienenä, ettei kukaan loukkaannu.


Dagsmarkin kuivanappulapussi Ilves


Kun jatkossakin lukee elvis, tarkoitetaan sillä Dagsmarkin Ilvestä. Elvis tipahti meille yhtä vaivihkaan, kuin Elviksen joululevy Karkkilan Retrosta&Romusta. Aina sieltä on jotain löytynyt. Hannulle tarkoitettu elvis löytyi Prismasta. Hannulla oli hyvä ja terveellinen nappularuoka loppunut, kolusimme lähimarketin hyllyjä ja sattumalta löysimme Dagsmarkin elviksen. Siinä tuntuu olevan kaikki mitä kissa tarvitsee; korkealaatuisia raaka-aineita, viljatonta, sulavaa jne. Nappulaa, mutta kotimaista. Mate in Finlant eli avainlipputuote. Prisma ei ole ainoa paikka, johon elvikseen ja kissojen toiseen tuotteeseen Tiikeriin voi tutustua. Mm. Tokmanni, Halpa-halli ja Puuilo myyvät Dagsmarkkia, eli joka niemi, joka notko on Dagsmarkkeerattu. Ruokia saa tilata myös verkkokaupasta. Tuotteisiin ja kivoihin kuviin voi tutustua kotisivulla: https://dagsmarkpetfood.fi/

Tyhjä pussi muoveihin


No problem ja kuppi tyhjä. Hannu heitti helttaan ja muutkin nauttivat. Virtaa ja bensaa hepulijuoksuihin ja sohvan valtaamiseen. Pussi tyhjeni seitsemän kissan taloudessa suht ripeästi, ei ennätysaikaan, mutta ei lautasellekkaan jätetty. Tämä tuote tuntuu sopivan erityisesti Hannulle. Jos nyt ei ihan hyvää, niin herkkua!


Nyt riittää energiaa vaikka ylämäkeen!




6 kommenttia:

  1. Mä tahdon kanssa, kun Hannukin! Miten emäntä ei ole bongannut tuota meidän Halpahallista tai Tokmannilta :/- Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emäntä kannattaa Tapparaa? Nyt kerrot sille, että Ilves on muutakin kuin jääkiekkojoukkue. -Hannu-

      Poista
  2. Mukavaa, että Hannulle löytyi tuollainen herkku. Kelpaa kiitää ympäri kämppää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toistaiseksi tuo makuu- ja olohuoneen väli, sekä ovat riittäneet kiitotieksi - se riittäisi mainiosti myös henkilökunnalle:) -henkilökunta-

      Poista
  3. Sehän vaikutti kuin superpähkinät Hessu Hopoon! Tuliko Hannustakin SuperHannu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannu on ollut Superia ennen elvistä. Sanoisinko että Hannusta tuli enempi Hannu:) -henkilökunta-

      Poista