sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Möksä - vesivahinko (tietääkö Laku asiasta)

Möksä - vesivahinko (tietääkö Laku asiasta). No ei tiedä. Laku ottaa korvat ja nopean näköyhteyden, sellaisen luikku vilkaisun ja hilpasee ympyräkeittiön todellakin hyväksi käyttäen sieltä vasemmalta, jonne henkilökunnan haperoituneet niskat eivät tarpeeksi nopeasti kiänny. Pliu ja hippulan vinkaisu on kostea. Piri on perustuksia myöten kuse... , perustuksia myöten ilman mökkiä.


Piri on selvästi harmissaan putkirikosta.



No niinhän siinä sitten kävi, ettei Laku sietänyt Pirin kesämökkiä yleisellä tontilla, vaan päätti merkata paikan "omakseen". Lakun tuntien, temppu ei ollut yllätys.
Saman tempun Laku toisti Pirin asunnon ja Pirin möksän korvaavalle laatikolle nimeltä Pahvilaatikko. Harmin paikka, sillä Piri on tykännyt olla laatikoissaan. 


Piri se tykkää laatikoista

Samoin myös Pesonen oli mieltynyt laatikoihin. Pesosella vaan kestää hieman pidempään tehdä tuttavuutta uusien asioiden kanssa. Jos jotain "hyvää" täytyy keksiä siitä, ettei Pirillä ole "mökkejä" enää käytössä, niin se että Petskillä on vapaampi lattia pinta-ala käytössä. Vaan olisi tuo Pesonenkin mökkeillyt, vaikka sitten pelkällä Pahvilaatikolla vielä useamman kerran... 

Pesonen, Pirin aina niin kesäisellä, mansikkamaisella Pahvilaatikolla.

 

2 kommenttia:

  1. No voihan nenä miten on vesivahinko iskenyt! D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytynee uskoa, ettei asunto asunnon sisälle sovi. Pidetään lattia taas lattiana - kunnes seuraava Zooplo tulee:) -henkilökunta-

      Poista