torstai 25. joulukuuta 2014

Joulun viettoa

Pesosella mennyt joulu mukavasti
Joulun vietto on sujunut hienosti, vaikka Pesonen on aavistuksen ollut kaikesta hälinästä ja touhottamisesta hieman kiusaantunut. Vastapainoksi on ollut kaikenlaista mukavaa nuuhkittavaa ja rapisutettavaa. Kuusi on ollut mukava, vaikka tuttuhan tuo puu jo on entisajoista. Hissukseen hiiviten on turhilta törmäilyiltä vältytty; paitsi Sofi joka tuntuu tykkäävän juosta tarkoituksella puuta päin. Onneksi ei jatkuvasti!
Kuusennauha väärässä paikassa - aivan
väärässä huoneessa, tuumivat  Laku (vas.)
ja Sofi
Sofi lienee muutenkin joulun puuhakkain, sillä kuusen nauhat eivät ole olleet oikeassa paikassa ja Lakun kanssa yhdessä on tuumittu, että myöskään valot eivät ole aivan oikein asennettu. Turvallisuussyistä kuusessa pidetään patterikäyttöisiä led-valoja. Nauhojen oikea paikka lienee aivan jokin muu huone, kuin olohuone! Muuten joulun sisustus (paria tonttukoristetta lukuunottamatta) on miellytänyt.

Sofi ottaa illasta kaiken irti, Pesonen
kuulostelee taustalla
Aattoillan kohokohta taisi olla leikkiradan ohella lahjapapereissa pyöriminen. Kivasti rapisi kun alle syöksyi. Leikkiradan kokoamista ei oikein olisi jaksanut odottaa, mutta kun se lopulta tuli valmiiksi, oli sillä mukava pelata pitkin iltaa. 

No, väsyhän siinä nopeasti tuli. Aamulla riisipuroa, päivällä muita mukavia kissanmaisia herkkuja ja illalla leikkejä. Pitkään ei lumihiutaleita tarvinnut laskea kun uni tuli.


Joulupäivän raukeus tarttui Tippaan

Nyt vietetään joulupäivää ja se lienee vieläkin mukavampi kuin aatto; saa pötköttää kissamaisen kutkuttavasti. On hiljaista. Talon nurkista puskee hieman kylmää, mutta ei haittaa - painetaan päätä ja otetaan parempi asento. Venytellään, käydään hieman popsimassa ja jatketaan pötköttelyä - nopeasti takaisin, ennenkuin peti kylmenee. Ja taas hyvä asento. Kurnau. Prrr...

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti